in

IZGUBILA SAM 10.000 EVRA, ODBIJENO MI JE… Miljana plakala u emisiji: Pred Željkom GLUMIM da sam srećna, a kad je u vrtiću…

Miljana je najpre otkrila da je iz “Zadruge 4” izašla sa 10.000 evra manje, koliko je izgubila od honorara, te je progovorila i o eventualnom ulasku u “Zadrugu 5”.

– Planiram rijaliti, ovaj projekat ne, rijaliti da, moći će ljudi da me gledaju u nekom od rijalitija. Mnogo sam se razočarala jer posle 4 sezone, 4 godine, naspram celokupne situacije, odbijeno mi je pola honorara, 10.000 evra za vređanje produkcije, za upadanje u reč, skinuto mi je mnogo kazni – rekla je Miljana.

Kulićeva se zatim rasplakala kada joj je pušten snimak jedne od brutalnih svađa sa majkom Marijom u rijalitiju.

– Mama, volim te najviše na svetu! Šta sam sve pričala, tako bolesna je trpela stresove. Da nemam Željka, verovatno bih skočila sa mosta od sramote. Lepi Mića je za sve u pravu večeras, znam da mi ne misli loše i da je on uvek bio tu. Da nemam Željka, znam šta bih uradila posle emisije, ne mogu sebi ovo da oprostim. Dobar čovek ne bi uradio ovo što sam ja uradila, sramota i katastrofa – govorila je Miljana kroz suze.

MILJANA PROGOVORILA O ZOLI – EVO DA LI MU JE DALA 20.000 EVRA! Kulićeva otkrila u kakvim su ODNOSIMA – OVAJ ODGOVOR niko nije očekivao!

MILJANA KULIĆ ZAVRŠILA U POLICIJI – KRIVIČNA PRIJAVA! Rijaliti zvezda se OGLASILA – evo šta se DESILO! /FOTO/

MILJANA KULIĆ ZAVRŠILA U POLICIJI - KRIVIČNA PRIJAVA! Rijaliti zvezda se OGLASILA - evo šta se DESILO! /FOTO/

Ona je zatim otkrila da je sin Željko trenutno sa njom, ali nije želela da priča o tome gde borave.

TV Pink printscreen

Miljana plakala u emisiji

– Mama je juče primila poslednju hemioterapiju, sin je kod mene. Ne želim da otkrivam mesto gde se nalazimo. Etno selo nije, možete da proverite. Otišla sam čim sam videla da su novinari došli tamo. Ne želim da mi se snima dete. Tu sam, na relaciji Beograd – Niš. Sada ga trenutno čuva moja kuma, ovde u Beogradu. Što se tiče stanja roditelja, tata je smršao naglo 30 kilograma, to me je dokrajčilo. Povukla sam se u sebe. Kada je Željko u vrtiću, ne izlazim iz sobe, niko me ne zanima. Niko od bivših zadrugara mi se nije javio, a svi imaju moj broj telefona. A drugima dok je bilo teško, Miljana je uvek bila tu da pomogne. Ali niko me nije očarao, da bih se razočarala. Ova “Zadruga” mi je donela životni fakultet, a ne lekciju. Naučila sam da treba da gledam samo sebe i da sebi budem na prvom mestu. Da sve bude po mojoj volji i da ja budem zadovoljna. Možda će neko reći da sam budaletina, ali neka pričaju. Prvo majka, pa onda dete. Ako sam ja zadovoljna, i moje dete će biti srećnije. Kako kažu u avionu, majka prvo sebi stavi masku, pa detetu. Džabe mom detetu sve ako mu je majka nesrećna i tužna. Pred njim glumim da sam srećna, a nasamo plačem, slušam srceparajuće pesme Darka Lazića, Slobe Radanovića, Daru Bubamaru. Oduvek sam volela te tužne pesme – rekla je Kulićeva.

Miljana se dotakla i bivšeg dečka Lazara Čolića Zole, sa kojim se, kako kaže, nije pomirila.

– Naravno da nije istina da sam sa Zolom. Videli smo se na superfinalu, našao mi je smeštaj. Pošto je bilo kasno noću, sutra ujutru je popio kafu, on je otišao svojim putem da snima i radi pesmu, a ja sam prespavala. Čak nemam ni njegov broj telefona, nemam nikakav kontakt sa njim, niti planiram. Našao mi je smeštaj (u etno selu), ja sam svoj smeštaj platila, imala sam obaveze da gostujem na televiziji Pink, tu smo se videli i na tome se završilo. Apsolutno ništa nije bilo, niti će biti – bila je izričita Miljana.