in

GOSPOĐA MILJKOVIĆ OTKRILA DETALJE CRKVENOG VENČANJA! Ovog puta Luna se nije krila pa priznala kada će biti gala slavlje!

Novopečena mlada je istakla za Kurir da su se venčali zbog bebe i da će slavlje biti kada se bude porodila.

E-stock/Časlav Vukojičić

Luna i Marko

“Dobro sam. Ništa se ne dešava danas. Juče je bilo opštinsko venčanje. Super je bebica, čekamo svaki dan, ja sam odlično koliko mogu sad u ovom stanju da budem, juče smo to odradili da budemo mirni zbog bebe i zbog prezimena. Malo ste nas poremetili, mi smo nadoknadili kući. Slavlje će biti kada dođe beba. Beba će da prisustvuje. Ja mogu samo da prošetam, ne mogu da slavim i da budem sređena, venčali smo se jer smo morali, sve ostalo će se odraditi kada dođe bebica”, rekla je Luna.

Inače, oni su sa kumom Savom Radovićem i kumom išli juče u restoran i proslavili, a Luna je bila vidno neraspoložena jer se saznalo da se udaje. 

printscreen

Luna Đogani

Luna je na sebi nosila crnu mini haljinu i beli sako preko i vezala visok rep.

LUNA I MARKO SE TAJNO VENČAVAJU, A ANABELA NEMA POJMA! Trudna Đoganijeva i Miljković danas izgovaraju SUDBONOSNO DA – OVO SU DETALJI

LUNA I MARKO SE TAJNO VENČAVAJU, A ANABELA NEMA POJMA! Trudna Đoganijeva i Miljković danas izgovaraju SUDBONOSNO DA - OVO SU DETALJI

LUNA NAPRAVILA VENČANJE BEZ RODITELJA! Oglasili se Anabela i Gagi – evo šta su REKLI!

LUNA NAPRAVILA VENČANJE BEZ RODITELJA! Oglasili se Anabela i Gagi - evo šta su REKLI!

Danima unazad pričalo se o venčanju poznatog para, ali su oni demantovali ove tvrdnje. Ipak, do venčanja je došlo.

Podsetimo, Luna i Marko vezu su započeli u rijalitiju i nastavili napolju i sada čekaju svoje prvo dete, devojčicu kojoj planiraju da daju ime Mia.