in

EVO DA LI TARA I ŠA ULAZE U ZADRUGU 5! Reper progovorio o FINANSIJAMA i honoraru, a Simova otkrila kako ZARAĐUJE!

Nas dvoje odlučujemo o svemu, ja sam sve sa strane isključio. Gradimo svoju budućnost, pitamo se oko svega samo mi. Odvikavam se od telefona, više ni šta ne čitam ružne komentare – rekao je Ša, a potom je otkrio da li je povećao cenu nastupa nakon izlaska iz “Zadruge”:

Ja sam neko ko ne pojačava cenu ,držim uvek istu. Cena mi je uvek ista, tako držim sebe u igri. Tara i ja sad snimamo zajedničku pesmu sada. Sa svih strana se zarađuje. Koliko god da nam je bilo teško u Zadruzi, pomogla nam je da budemo još u priči.

Marko Đoković

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša

Njih dvoje su otkrili i da li ulaze u “Zadrugu 5”.

Nikad više ne ulazimo. Ja bih ušao samo ako Tara. Da nemam hleb da jedem – rekao je Ša, dok se Tara ubacila:

ŠOK! MILJANA KULIĆ SE ČULA SA IVANOM MARINKOVIĆEM: Zvala sam ga da dođe na Željkov rođendan i PONIZILA SAM… /VIDEO/

ŠOK! MILJANA KULIĆ SE ČULA SA IVANOM MARINKOVIĆEM: Zvala sam ga da dođe na Željkov rođendan i PONIZILA SAM... /VIDEO/

HELANKE SE UVUKLE U ZADNJICU! Stanija se fotografisala U TERETANI, a onda je URADILA OVO! Njenom dečku nije bilo dobro! /FOTO/

HELANKE SE UVUKLE U ZADNJICU! Stanija se fotografisala U TERETANI, a onda je URADILA OVO! Njenom dečku nije bilo dobro! /FOTO/

Ma jok, ja nikad više ne bih u životu. Pre svega, sklop ljudi u Zadruzi 5 nikako mi ne prija. Ostavila me je trajne psihičke posledice, jako teško proživljavam ovih dva meseca.

Simova je otkrila i kako zarađuje posle rijalitija.

printscreen

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša

Moj posao je telefon i Instagram, tako zarađujem. Ne ispuštam telefon iz ruku. Ako propustim jednu poruku meni je 500 evra minus. Živim od Instagrama od 15 godine – priča Tara.

Ša se takođe dotakao finansija.

Platio sam tih 50.000 evra za Taru. Imam neke kazne za koje nisam ni znao. Što se tiče bivše supruge, nisam zadovoljan kako sam prošao novčano jer se gledalo ko je koliko stekao u braku. Tačno je da je otišlo 130.00 evra, nije mi prijatno zbog toga – istakao je reper i dodao:

Nema potrebe da se viđam sa bivšom suprugom. Ona živi svoj život, ja svoj. Ne želim da se čujem sa njom.