in

ČIZMIĆ UBIO MEDVEDA: Sat vremena borbe

ČIZMIĆ UBIO MEDVEDA: Sat vremena borbe

Sve se to desilo na njegovom ogromnom imanju od 60-ak dunuma, piše “Srpskainfo”.

– Čuvao sam ovce na svom imanju i ugledao sam medveda. Malo me pogledao i onda je krenuo ka meni. Imao sam dobre pse, koji su me branili i pokušali ga odvratiti od mene. Napadao je i pse i mene, a stado u početku nije dirao. Nakon pola sata borbe napao je stado i odveo jedno jagnje, pa mi onda ubio i psa od četiri meseca – pojašnjava Čizmić situaciju koja ga zadesila.

Kako pojašnjava, nakon toga se opet medved vratio prema njemu.

– Povredio je psa, pa je onda direktno na mene krenuo. Onda sam sekiru okrenuo naopako i udario ga njome u čelo. Tada me zakačio po prstima i malo ih povredio. Otrčao je malo od mene kada sam ga udario sekirom. Od tog mesta sam onda otišao do kuće – kazao je Čizmić za portal Avaza.

Tek nakon što se smirio od svega što je preživio, usledio je novi šok.

– Otvorio sam vrata od kuće, a i medved je došao za mnom. Imao sam svoju lovačku pušku, za koju imam i dozvolu i stavio u nju dva metka. Izašao sam, a on je opet stajao na istom mestu. Pucao sam i pogodio ga u prsa, jauknuo je od ranjavanja i onda sam opalio i drugi metak, nakon čega je pao – dodao je Čizmić za Avaz.

Čizmić je nakon toga pozvao policiju i lovočuvare, medveda su odveli, a Čizmić je otišao sa hitnom. Srećom sve je prošlo bez većih povreda.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici – budimo “na ti”.

Nova dimenzija novosti, vaš “Nportal.rs”.