in

Odličan rezultat Marije Veljković, gimnastičarke iz Paraćina (FOTO)

Odličan rezultat Marije Veljković, gimnastičarke iz Paraćina (FOTO)

SENIORKA Marija Veljković, članica Gimnastičkog kluba „Paraćin“, sa međunarodnog „Leda kupa“, održanog u Zagrebu, vratila se u grad na Crnici sa tri bronzane medalje.

FOTO: Privatna arhiva

Ovo je izvanredan rezultat za mladu paraćinsku gimnastičarku i njen klub, koji su na ovom međunarodnom takmičenju predstavljale tri juniorke i tri seniorke.

FOTO: Privatna arhiva

Takmičarke GK “Paraćin”

Sve su osvojile od trećeg do 10. mesta u različitim gimnastičkim disciplinama. Na „Leda kupu“ učestvovale su i stekle dragoceno iskustvo, osim Marije Veljković, još Đurđina Radojković, Anastasija Stajić, Milena Marković, Anđela Stevanović i Ivana Đorđević.

Ekipu Paraćinki vodila je  Nataša Avramović.

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča.

Naručite OVDE svoj primerak knjige “Serviraj za pobedu” i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv “Novak, pariske priče“. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije