in

Karling reprezentacija Srbije ostvaruje pobede u Dudinku

Karling reprezentacija Srbije ostvaruje pobede u Dudinku

NAKON dugog perioda “hibernacije” zbog pandemije korona virusa, srpski karling je počeo da se vraća u život posebno zahvaljujući prijateljima iz Rusije i intenzivnoj saradnji sa Ruskom karling federacijom.

Organizacionom komitetu Nornikel kaerling kupa 2023.

Karling reprezentacija Srbije u disciplini mešovitih parova nalazi se u sibirskom gradu Dudinka na međunarodnom Nornikel karling kupu 2023, gde je ostvarila i prvu pobedu protiv mešovite belorusko-ruske ekipe. Karling reprezentacija Srbije u sastavu Radmila Panzalović (KK Daruma) i iskusni reprezentativac Goran Ungurović (KK Taurunum) pobedili su ekipu u sastavu Tatjana Torsunova i Ivan Kazačkov.

Organizacionom komitetu Nornikel kaerling kupa 2023.

 


Na turniru učestvuju ekipe iz Belorusije, Kazahstana, Srbije i najbolje ekip Rusije u ovoj disciplini. Među igračima su učesnici i osvajači medalja sa evropskih i svetskih prvenstava i Olimpijskih igara.
Zahvaljujući saradnji sa Ruskom karling federacijom naši sportisti su prethodno boravili u Moskvi na kratkim pripremama.
Zanimljivo je da je Dudinka nekada bila zabranjeni grad u koji i danas može da se dođe samo sa posebnom dozvolom. U ovo prolećno vreme temperature ne prelaze nulu, a do pre nekoliko nedeljatokom dana je bilo i do -28 stepeni Celzijusa.

Organizacionom komitetu Nornikel kaerling kupa 2023.

Tekst potpisa

Na veliko iznenađenje Radmile i Gorana, u publici se našao i gledalac iz Republike Srpske koji ih je, nakon glasnog bodrenja, izveo na piće.
Dok se Karling reprezentacije Srbije u disciplini mešoviti parovi uskoro vraća kući, Ženska karling reprezentacija Srbije za nekoliko sati odlazi na Evropsko prvenstvo u Damfriz u Škotsku. A, od 8. do 14. maja održava se Nedelja srpskog karling u Ledenoj dvorani Pionir u Beogradu čime počinje obeležavanje 20 godina karlinga u Srbiji.
 

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča.

Naručite OVDE svoj primerak knjige “Serviraj za pobedu” i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv “Novak, pariske priče“. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije