in

Znamo je kao voditeljku DNEVNIKA u elegantnim izdanjima, ali nikada ne biste zamislili koji je njen omiljeni odevni komad (FOTO)

Popularna voditeljka dnevnika Milica Nedić pleni svojom harizmom i osmehom.

Harizmatična voditeljka Dnevnika na Javnom servisu Srbije, Milica Nedić ušla je u šestu deceniju života, ali svojom šarmom i osmehom gotovo svako veče započinje program najpoznatije informativne emisije na Javnom servisu Srbije.

Pročitajte još: Da li prepoznajete PEVAČICU sa slike? 90-ih su momci ludeli za njom, a prvu pesmu je objavila kao srednjoškolka (FOTO/VIDEO)

Ova urednica i voditeljka, kada je pred kamerama, trudi se da bude na visini zadatka, a koliko je stroga prema sebi najpre govori činjenica da se u programu uživo nikad ne opušta.

Pročitajte još: Sprečava BUĐ i utiče na VLAGU: Ova biljka se gaji LAKO, a veoma je KORISNA


Sa druge strane, kada se isključe kamere, kolege tvrde da je reč o izuzetno opuštenoj i srećnoj ženi. Iako ne voli mnogo da se eksponira u javnosti, Milica Nedić aktivna je na društvenoj mreži instagram. Kako smo je navikli da je uvek u poslovnim izdanjima, pre svega sakoima pokušali smo da saznamo koji je njen omiljeni odevni komad i bez sumnje reč je o – rolci.

Pročitajte još: MODNI KLASIK koji svaka žena treba da ima: KOŠULJA koju je ponela Tamara Dragićević uklapa se u svaki STIL (FOTO)


Pročitajte još: OD PRVE PRODATE SLIKE KUPIO JE PATIKE: Kad vidite njegove radove, biće vam jasno zbog čega su se našli u Luvru (FOTO)


Naime, Milica Nedić voli da ih kombinuje uz sve odevne komade i u različitim bojama. Rolke su apsolutni hit tokom poslednjih nekoliko zimskih sezona, a mi smo odabrali nekoliko njenih autfita u kojima možete pronaći inspiraciju za svoj savršeni autfit.

Pročitajte još: Doručak može otkriti i nešto zanimljivo o OSOBI: Šta znači ako jedete KAŠU, PECIVA, JAJA ili pak preskačete ovaj OBROK?


Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU