in

ŽENE SU GA SANJALE: Novi HUAWEI P50 PRO konačno stigao u SRBIJU

Nakon duge pauze od oko 15 meseci, novi model Huawei telefona konačno je došao i kod nas. U pitanju je P50 PRO, koji se po mnogo čemu razlikuje od prethodnih modela ovog proizvođača.

Novi model Huawei telefona, veoma je pregledan, elegantan, lagan i što je najvažnije brz i odličan za surfovanje.

Pročitajte još: Kako najlakše da OČISTIMO EKRAN LAPTOPA? Ne zaboravite obavezni PRVI KORAK

Prednosti novog Huawei P50 PRO telefona

Najveća prednost mu je kamera, koja je neverovatne rezolucije, odlične oštrine i neverovatnih boja. Malo su atraktivnije u odnosu na prethodne Huawei modele. On ima najbolji efekat kada slikate nešto sa većom dubinom scene i zamućenjem pozadine, pravi i nešto svetlije fotografije, koje izgledaju lepše.Ultra široka kamera je upotrebljivija. 

Kamera

Noćni mod je i više nego odličan, topliji, dosta je brži u odnosu na prethodni model. Video snimci su glatki i sa boljom stabilizacijom.  Ako ste do sada bili zadovoljni Huawei – om, sada ćete biti prezadovoljni. Ljubitelji ovog proizvođača, novi model P50 PRO će doživeti kao praznik, jer je jednostavan za korišćenje i mnogo unapređeniji od dosadašnjih modela, pa će mnogima koji vole da se slikaju, pružiti neverovatan užitak tokom fotografisanja i snimanja. 

Pored Petal pretraživača, koji je sistemski softver Huawei-a otkako su raskinuli saradnju sa Google-om, velika prednost je što na P50 PRO, jednostavno, brzo i lako ipak možete instalirati svoje omiljene aplikacije , veoma brzo i lako preko App galerije koja je dosta uznapredovala.

 

Foto: Privatna arhiva

Dovoljno je da u App galeriji pronadjete Gspace i onda iz nje instalirate sve željene aplikacije koje se nalaze u Guglovom Playstore-u. Ujedno ovo je jedna od velikih promena u odnosu na sve dosadašnje modele.

Huawei P50 PRO sada stiže i sa najboljim procesorom, pa ono što je osetna razlika u odnosu na sve dosadašnje je i njegova brzina.

Poseduje nekoliko mikrofona za snimanje zvuka, kako bi zabeleženi zvuk bio visokog kvaliteta

Optimizacija sistema se radi prema mogućnostima procesora, a ne kao do sada da se sve izbalansira i unapred pripremi kako bi došlo sve na svoje mesto. Vizuelno je jedan od najlepših Huawei modela do sada. Veoma je pregledan i predstavlja idealan model za poslovne ljude. 

 

 

Foto: Privatna arhiva

Igrice su takođe podignute na viši nivo, a zahvaljujući neverovatnoj rezoluciji, ljubitelji istih, moći će nesmetano da uživaju u njima.

Potrošnja baterije

Potrošnja na dnevnoj bazi je neverovatna. Koliko god da koristite telefon intenzivno, baterija će vam izdržati čitav dan . Nakon dva sata korišćenja telefona, skidanja aplikacija i korišćenja istih, baterija je sa sto posto došla na 80, što sa pređašnjim modelima nije bio slučaj.

Foto: Privatna arhiva

U paketu se nalazi i brzi punjač od 66w, stoga ukoliko vam se ovaj model telefona isprazni, za nekih 36 do 38 minuta, ponovo će biti na 100% i u funkciji korišćenja. Takođe ima mogućnost i bežičnog punjenja od 50w ukoliko posedujete ovakav punjač, pa ćete moći omogučiti i punjenje drugih uređaja , ali ukoliko želite, možete da pomognete i prijatelju , ako poseduje njegov model telefona poseduje bežično punjenje.

Pročitajte još: Elegantan i moćan: HONOR 50 pametni telefon za svačije potrebe

Huawei P50 PRO dolazi u dve boje kod nas crnoj i zlatnoj. Ima blago zakrivljeni ekran, kao i posebna ojačanja na ivicama da spreče oštećenja ukoliko dođe do nekog pada. Ram telefona od metala, napred i nazad je zaštitno staklo. Težkina telefona je 194gr, ima zaštitu od vode i prašine. Stereo zvučni su i  dole i gore, tako da imate jako lep zvuk iz unutrašnjosti iz P50 PRO telefona. Na donjoj površini ima dve fioke za dve sim kartice, ali imate mogućnost i za nano karticu.  

P50 PRO opravdao je očekivanja i jedan je od najkompletnijih telefona kod nas.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU