in

Zbog Slavka je godinama živela van Srbije (FOTO)

Glumica Svetlana Ceca Bojković zbog ljubavi je bila spremna i da pauzira karijeru.

Jedna od naših najuspešnijih glumica, Svetlana Ceca Bojković, godinama je živela u Finskoj gde je njen sadašnji suprug Slavko Kruljević obavljao dužnost ambasadora. On je treći suprug naše glumice, a malo ko zna kako izgleda.

Svetlana je pre Slavka bila u braku sa upravnikom Ateljea 212, LJubomirom Mucijem Draškićem, a sedam i po godina nakon njegove smrti započela je ljubav sa Slavkom.

Ceca je imala i brak u mladosti. Udala se za pokojnog Miloša Žutića, sa kojim ima ćerku, takođe glumicu Katarinu.

Pročitajte još: NATAŠA NINKOVIĆ SE SELI IZ VILE U STAN: Evo koji razlog se krije iza ove odluke (FOTO)

“Prvi put sam se udala jako mlada. Pokojni Miloš je bio stabilan i u duši pravi glumac. Podržao je u meni sve ono glumačko jer uz nekog grubog čoveka to se u meni moglo i pokvariti. On je u meni uspeo da podrži čisto zrno čestitosti u pozorišnom radu”, rekla je Ceca jednom prilikom, a potom je objasnila i kako gleda na odluku da se uda po treći put:

“Bez obzira na životnu dob, verujem da sam mlada duhom i to je najvažnija stvar. Ne osećam tromost nijedne vrste, iako sam svesna koliko godina imam. Možda sam zaista ohrabrila mnoge svojim potezom, i ako je tako, drago mi je zbog toga”.

Kako je Ceca rekla, vrlo je srećna što je napravila pauzu u poslu dok je živela u Finskoj jer se danas sa posebnom radošću sprema za nove uloge.

“Najpametnija odluka bila mi je što sam napravila pauzu kada sam živela izvan Srbije. Posao me je sačekao. Uspela sam da se osvežim i malo distanciram od glume. Danas me ona drži u formi i čini da se ne osećam kao penzioner. Uvek bih imala šta da radim, ali je bolje da čovek radi ono što ume”, rekla je nedavno slavna glumica za “Kurir”.

BONUS VIDEO: