in

“Zapravo sam u neverici zbog takvog nedostatka manira i vaspitanja”! (FOTO/VIDEO)

Prijanka Čopra izgleda da je ignorisala Vilijama i Kejt na Vimbldonu jer je ona prijateljica Megan Markl, tvrde fanovi.

Skandal na Vimbldonu

Glumica je bila smeštena nekoliko redova iza vojvode i vojvotkinje od Kembridža, dok su zauzimali mesta u subotnjem ženskom singlu finalu. Kasnije je uslikana pored njih dok su razgovarali sa VIP gostima na balkonu.

Pročitajte još: Tom Kruz NUDI VOJVOTKINJI ono što joj najviše nedostaje! Za UZVRAT treba da se učlani u njegov OZLOGLAŠENI KULT

Snimci 38-godišnje Čopre pokazuju kako se petlja maramu i kosu dok je kraljevska porodica zauzimala svoja mesta.

Mnogi ljudi su pljeskali dok su plemići zauzimali svoja mesta, ali Čopra je bila među onima koji se nisu pridružili aplauzima.

Na nekim fotografijama Čopra je izgledala odvojeno od para, jer je slikana okrenute glave, a kasnije im je sedela okrenuta leđima.

Nekoliko gledalaca je primetilo ovaj trenutak i izneli su mišljenje na društvenim mrežama da je došlo do očiglednog ignorisanja.

Megan i Čopra bliske su prijateljice otkako su se upoznale 2016. godine.

Rat fanova na društvenim mrežama

“Dovoljan mi je način na koji Prijanka nije ni pogledala u njihovom pravcu.”

Drugi je tvitnuo: “Zapravo sam u neverici zbog takvog nedostatka manira i vaspitanja.”

„Amerikanci koji su sedeli u blizini Kejt i Vilijama NISU pljeskali i ignorisali su njihov ulazak.

Dok je drugi napisao: “Ona ih je potpuno ignorisala. I ja bih to uradio da maltretiraju mog prijatelja”, dok je jedan primetio: “I ja bih ignorisao.”

Pročitajte još: Srce da se stegne! Ispovest majke Ejmi Vajnhaus o poslednjem susretu i trenutku kad je saznala najgore! (FOTO)

Megan je ranije tvrdila kako ju je Kejt rasplakala i “povredila osećanja” tokom diskusije o cvetnim haljinama pre venčanja sa princom Harijem.

Vojvotkinja od Saseksa takođe je optužila kraljevsku porodicu da joj nije pomogla kada se borila sa mentalnim zdravljem.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU