in

Više od 120.000 lajkova za POKLON koji je Nikol Kidman dobila od škole njenih ćerki (FOTO)

Glumica je na Instagramu podelila fotografiju kojom se “hvali” poklonom.

Australijska glumica je proslavila Dan majki u nedelju i tom prilikom su joj ćerle Nedelja i Vera dale prelep poklon.

Pročitajte još: “To čini život komplikovanim”: Glumac Miloš Biković naterao nas na razmišljanje i otkrio sa čime se bori (FOTO)

Holivudska zvezda se slikala sa ogromnim buketom crvenih ruža koji je dobila od ćerki. Naime, ćerke su u internatu, ali stigla joj je srceparajuća poruka posredstvom njihove škole.

Svim ženama koje nikada ne odustaju.

– Ovo mi je poslala škola mojih ćerki i u poruci piše: “Svim ženama – majkama, bakama, sestrama, ćerkama, tetkama, devojkama – duboko smo zahvalni svim ženama koje su odgrajile druge žene da se smeju, vole, žale, budu prijateljice, brinu i da nikada, nikada ne odustaju” – potpisala je sliku Nikol.

Fanovi glumice su odmah prokomentarisali koliko je cveće lepo i kako je to lep gest.

Nikol Kidman ima još dvoje dece Izabelu i Konora Kruza koje je usvojila sa bivšim suprugom Tomom Kruzom. Izabela živi u Londonu, a Konor sa ocem na Floridi. Oba starija deteta kriju da su im roditelji slavne osobe i trude se da od javnosti sakriju privatan život.

Pročitajte još: Da li znate koje je pravo ime glumice Mine Lazarević?

Nikol sa suprugom živi sa suprugom Kitom Urbanom u Nešvilu, ali pandemiju su proveli u Australiji, jer ih je tamo “zaključao” virus. Poslednjih meseci su proveli sa njenom mamom Džanel i sestrom Antonijom.


Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU