in

Večernji rituali za zdravu i blistavu kožu lica

S obzirom na to da se koža najbolje regeneriše tokom sna, kada se generalno naše telo odmara, ali je koži potrebna dodatna pomoć kako bi izgledala što bolje.

Pročitajte još: Ove lekove treba da izbegavaju ljudi sa osetljivim želucem

Kako biste zadržali ili vratili mladalački izgled kože lica i učinili da ona prosto blista ovo su večernje aktivnosti vezane za njenu negu koje ne bi trebalo da preskačete:

Da biste iskoristili san kao najbolji tretman za svoju kožu potrebno je da se o njoj pobrinete kako treba pre odlaska u krevet

Uradite blagi piling kože lica dva do tri puta nedeljno. Na ovaj način ćete ukloniti izumrle ćelije kože sa površine lice i iz pora i dopustiti novima da izbiju na površinu.

Pratite ove korake 

– Redovno čistite kožu li  ca hranljivim mlekom sa vitaminom E koje održava čvrstinu i elastičnost i istovremeno omogućava koži da slobodni diše i ostane što duže čista.


– Nanošenje tonika koji odgovara vašem tipu kože obavezno je nakon svakog čišćenja jer je to najbolji način da koža bude glatka i svilenkasta na dodir.


– Večernji ritual nege kože trebalo bi uvek za završavate kvalitetnom, hranljivom, hidratantnom kremom za noćnu negu koja je bazirana na prirodnim sastojcima koji podmlađuju i regenerišu kožu.

Pročitajte još: Da li ste i vi među njima? Ovo je PET NAMIRNICA koje niko ne voli, a neizmerno su zdrave


– Za kožu koja je izgubila sjaj i čvrstinu ovakvi rituali će joj povratiti mladalački izgled za samo nekoliko nedelja, a posle toga ju je potrebno samo održavati kako bi što duže ostala takva.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU