in

VAGA će primiti bitnu vest, a BLIZANCI razmišljaju o otkazu

Dnevni horoskop savetuje Raka da obuzda ego, a Lava da se ne zanosi ilizijama.

Ovan

Tražite način kako biste opravdali razloge zbog kojih se nalazite još uvek na mestu s koga su mnogi vaši saradnici odavno otišli. Trud će biti nagrađen ali zbog preterane želje da nešto isterate do kraja, rezultat vam na kraju postaje nebitan.

Bik

Slatkorečivi ste prema svima danas. Vaše dobro raspoloženje je, ustvari, maska za osećaj nesigurnosti koji vas je obuzeo. Podsvesno želite da svojim dobronamernim komentarima druge ljude motivišete da vam uzvrate isto. Ipak, dnevni horoskop vam predviđa da ćete se razočarati.

Blizanci

Loši odnosi u vašoj radnoj sredini su postaju nepodnošljivi pa vama ne preostaje ništa drugo nego da razmišljate o odlasku. Horoskop danas kaže da situacija nije povoljna, i svesni ste da biste odlaskom iskomplikovali već nezavidnu finansijsku situaciju.

Pročitajte još: DIJETA prema horoskopskim znacima: Blizanci su u opasnosti, a ni Biku nije lako

Rak

Horoskop za danas vam predviđa probleme u ljubavnim odnosima. U prošlosti ste slavili malu pobedu kojom ste partneru dali do znanja gde mu je mesto. Danas to dolazi na naplatu, a vaš autoritet može biti poljuljan ukoliko svoj ego ne obuzdate na vreme.

Lav

Preterana mašta vas može uvesti u iskušenje da poverujete u brzu novčanu dobit. U ovo vas može gurnuti razgovor s osobom koja se nalazi u inostranstvu, a koja je po temperamentu veoma slična vama. Ne zanosite se iluzijama i držite se realnosti, savetuje vam dnevni horoskop.

Devica

Situacija na poslu se menja ali vi ostajete po strani. Za vas je to okidač da vas obuzmu strahovi i preispitivanje da li ste nešto pogrešili. Ne brinite, to što vas niko ne proziva nije rđav znak, naprotiv. Za vas je dobro što trenutno nikome ne smetate, tako da vam je horoskop za danas povoljan.

Pročitajte još: DIJETA prema horoskopskim znacima: Blizanci su u opasnosti, a ni Biku nije lako

Vaga

Ne prihvatate tuđa mišljenja, čak ni po cenu da vas vaši stavovi odvedu u velike probleme. Tokom popodneva do vas dolazi važna vest koja bitno može uticati na ishod vaših poslovnih planova. Današlji horoskop vam savetuje da savladajte svoju sujetu i prihvatite savete saradnika.

Škorpija

Obaveze od vas zahtevaju koncentraciju i pun mentalni angažman. Frustrira vas sukob između dužnosti prema drugima i potrebe da ugodite sebi. Ako pronađete zadovoljstvo u radu, oslobodićete se grča a samim tim i neprijatnog osećaja da ste iskorišćeni.

Strelac

Primorani ste da sate provedete u krugu ljudi koji vam ne ukazuju poštovanje koje vi mislite da zaslužujete. NJihovo ignorisanje nije zlonamerno, reč je o osobama čiji interesi nemaju dodira s vašim, pa tako niste zanimljivi ni da vas procenjuju.

Pročitajte još: Stigao je MARS U LAVU i donosi vatrene ljubavi i tešku borbu! 4 znaka će POENTIRATI

Jarac

Maštoviti ste, svestrani i puni ideja pa su velike šanse da ćete to dobro unovčiti. Međutim, da biste ostvarili neke veće ciqeve. horoskop danas smatra da morate nešto žrtvovati, a to je najverovatnije nešto što je povezano za vaš privatni i ljubavni život. 

Vodolija

U prilici ste da intenzivirate radove na projektima koje već dugo pokušavate da završite. To podrazumeva da ćete, neko vreme, morati da obavljate dva odvojena ali podjednako važna posla. Malo truda, na duge staze donosi uspeh. Stoga neodustajte i zapnite, savetujem vam horoskop za danas.

Ribe

Nije vam jasno kako ste uspeli da propustite ponudu koja vam je nedavno promakla. Na tu temu vas očekuje razgovor u kome vam neće biti prijatno. Ako spremno podnesete kritiku i ponudite logično opravdanje, šansa nije izgubljena.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU