in

Upoznali se kao deca i ostali zajedno do danas (FOTO)

Upoznali se kao deca i ostali zajedno do danas (FOTO)

Argentina je juče treći put u istoriji postala šampion sveta kada je u finalu Svetskog prvenstva pobedila Francusku na čelu sa neverovatnim Lionelom Mesijem, koji je još jednom pokupio veliku pažnju. NJega je sa tribina sve vreme bodrila porodica – majka, supruga i trojica sinova.

Navijajući iz sve snage, Antonela Rokuco, privukla je pažnju pored same utakmice na terenu. Zanimljivo je to da njena i Mesijeva ljubavna priča broji godine, a upoznali su se kada su bili deca.

Pročitajte još: KAO LUTKA: Margo Robi u svojoj najnovijoj ulozi glumi čuvenu BARBIKU, pogledajte ko je Ken! (FOTO/VIDEO)

Udaljenost koja je usledila kada je Mesi otišao iz rodne Argentine kako bi trenirao, nije mogla da ih spreči da se zaljube i ostanu zajedno.

– Moja žena, Antonela, ima mnogo kvaliteta. Zaista se divim tome kako se nosi sa svakodnevnim životom, uvek je dobro raspoložena i odlično pristupa problemima. Veoma je inteligentna – rekao je fudbaler jednom prilikom za FK Barselona.


Antonela svom snagom podržava Mesijevu karijeru. Manekenka redovno bodri supruga tokom njegovih fudbalskih utakmica sve ovo vreme.

Par se upoznao u svom rodnom gradu Rosario, u Argentini, kada su bili deca. Kada je Mesi bio tinejdžer, preselio se u Španiju da nastavi fudbalsku karijeru. Antonela je za to vreme studirala u Argentini. Diplomirala je humanističke i društvene nauke na Nacionalnom univerzitetu Rosario i započela postdiplomske studije iz stomatologije. Međutim, navodno je odlučila da odustane kako bi mogla da bude uz sadašnjeg supruga, prenosi Pipl.

Pročitajte još: UZ CRVENI RUŽ I KRATKU HALJINU: Pogledajte frizuru koju Dženifer Lopez predlaže za praznike (VIDEO)


Venčanje fudbalera i modela nazvano je „venčanjem veka“. Bili su prisutni svi Mesijevi saigrači, zajedno sa Šakirom i njenim tadašnjim partnerom Žerarom Pikeom. Venčanje je održano 30. juna 2017. u rodnom gradu para.

Godine 2012. dočekali su svog prvog sina, Tiaga. NJihov drugi sin Mateo rođen je 2015. godine, a treći Ćiro 2018. godine

– Skupljate iskustvo u svim aspektima života, na terenu i van njega. Ali, kao ljudsko biće, troje dece je promenilo moj pogled na život, moj način razmišljanja i takođe mi je pomoglo da rastem. Iako kod kuće postoji nekoliko trenutaka predaha sa troje dece, trudimo se da uživamo u svakoj sekundi sa njima, bilo da je u pitanju gledanje televizije, igranje ili bilo šta drugo. Volimo da ostanemo kod kuće i uživamo u ovim trenucima –  opisao je Mesi očinstvo jednom prilikom za FK Barselona.


Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU