in

Ukoliko FARBATE KOSU ovo su osnovna pravila za njenu negu

Ukoliko FARBATE KOSU ovo su osnovna pravila za njenu negu

Prema rečima stručnjaka, kada perete kosu, morate uzeti u obzir neka pravila. Na primer, ne preporučuje se pranje kose tri dana nakon farbanja. Chlapka je objasnio da će se za to vreme zaštitni sloj kose zatvoriti i boja će trajati duže.

Pročitajte još: Kraljica Leticija popularni jesenji materijal ponela i na majici: Savršen spoj uz klasične pantalone (FOTO)

Takođe je primetio da su šamponi prilično agresivan proizvod, koji može da ispere ne samo boju, već i prirodna ulja iz kose. Zbog toga se preporučuje upotrebaproizvoda sa prirodnim sastavom. Upotreba regeneratora i maske će vam omogućiti da izbegnete suve krajeve, smatra stručnjak.

Pročitajte još: Poklon koji nikako ne smete da unesete u KUĆU: Feng šui stručnjaci savetuju da ga odmah bacite ili spalite

Pored toga, preporučuje se i pranje kose hladnom vodom kako ne bi izazvali intenzivniji rad lojnih žlezda. Takođe je vredno minimizirati upotrebu vrućih stajlera za kosu, figara ili prese za ispravljanje kose.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Tri problema mogu da nastanu ukoliko ne skidate šminku sa lica: Nakon ovoga nikada nećete spavati sa šminkom


Sedam važnih pravila za čišćenje lica i uklanjanje šminke: Bitan je svaki korak


Niste dobro naneli ajlajner? Postoji jednostavan trik kako da ga uklonite, a da ne razmažete šminku (VIDEO)


Kupili ste puder i primetili vam nijansa ne odgovara? Uz pomoć jednostavnog trika neutrališite narandžaste tonove (VIDEO)