in

U 18. godini je rodila prvo dete, a ljubav i sreću je tek pronašla kraj njega

U 18. godini je rodila prvo dete, a ljubav i sreću je tek pronašla kraj njega

Pevačica Zorica Brunclik može se pohvaliti veoma bogatom karijerom, a isto tako i njen ljubavni život bio je veoma bogat, s obzirom da se udavala čak četiri puta

Ona danas uživa u braku sa četvrtim suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, i njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova na estradi. Iz ljihove ljubavi rodila se ćerka Zlata, koja je inače stilistkinja.

Pročitajte još: Oglasila se Laćina bivša devojka: “Sada ga čuvaju Marina i Miloš”

– Moj brak je kao i svaki drugi, ali ja sam mudra žena. Ja ćutim kada treba da ćutim i kažem nešto onda kada to i treba. To je ono što je moj brak održalo i dobijem sve što hoću – priznala je Zorica.

Ipak pre njega nije bila najsrećnija kada je ljubav u pitanju. Naime, ćerku Mariju dobila je u vanbračnoj zajednici kada je imala tek 18 godina.


Prvi pevačicin muž bio je takođe harmonikaš Zoran Tutić, koji je bio šef orkestra sa kojim je u tom periodu nastupala. U braku sa Zoranom Zorica je dobila sina Đorđa Tutića, koji je danas oženjen i ima dvoje dece.

Međutim, ovaj brak nije opstao, i Zorica je sreći potražila kraj drugog harmonikaša – LJube Kešelja. Sa njim je dobila ćerku Miljanu, koju navodno muzičar nikada nije hteo da prizna.

Pročitajte još: Zbog njega je zavoleo glumu: Otac Gordana Kičića je naš poznati REDITELJ (FOTO)

– Kada sam se udala i drugi put, rodila sam ćerku Miljanu, čiji je otac izgleda istovremeno prestao da voli i svoje dete i mene… Miljana nije imala sreće s ocem, koji je prestao da je viđa kada je imala samo šest godina – izjavila je Zorica svojevremeno za medije.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU