in

Tri modne ideje sa kojima nećete POGREŠITI (FOTO)

Italijanke su kraljice mode, a pogled na uličnu modu je najbolji dokaz šta je sada moderno.

Poslednjih godinu dana smo gledali “onlajn” modne revije koje su najavljivale nove trendove. Međutim, najbolji pokazatelj šta je moderno vidi se na ulici. Italijanke su kraljice stila, a posle godinu dana izolacije konačno su izašle na ulicu.

Pročitajte još: Demi Mur sa ćerkama u jednodelnim voćnim kostimima, koji bi vama stajao? (FOTO)

Lanene košulje i bermude

Lepota je u jednostavnosti, a lan je sinonim za leto. Italijanke leti obično nose lan. Pored nezamenljive bele ili bež lanene košulje, lanene bermude čine da preplanule noge izgledaju odlično. Uz platnene espadrile i tašnu od trske – svaka žena će izgledati i osećati se kao pero!

Pročitajte još: Ketrin Zita Džons (51) je odabrala savršenu letnju BELU HALJINU (FOTO)

Jednostavna dugačka haljina i špic papuče

Jednostavna haljina ispod kolena,  bez rukava i ravnog kroja. Ova haljina može da bude od lana ili pamuka, a može da se nosi sa širokim pojasem ili da leluja oko tela. Savršeno se slaže uz papuče, a ne zaboravite da se ponovo vratio špic.

Ovakva haljina, urkašena atraktivnom ogrlicom izgleda fantastično i uveče.

Pročitajte još: Evo kako sada izgleda BOJ Džordž, a iznenadićete se ZAŠTO je prekinuo svetsku SLAVU! (FOTO)

Široke pantalone, košulja i japanke

Kada je velika vrućina najbolje je nositi široke lanene pantalone i široku košulju. Pokrivene ruke i noge će se najbolje zaštititi od jakih sunčanih zraka lanom. Na noge obujte papuče, pa čak i japanke. Uz pismo tašnu nikakav nakit neće biti potreban.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU