in

Teget ekstravagancija nasuprot kraljevskoj crvenoj (FOTO)

Teget ekstravagancija nasuprot kraljevskoj crvenoj (FOTO)

 Brižit Makron (69), prisustvovala je sinoć svečanom prijemu u Kraljevskoj palati u Amsterdamu, sa suprugom, predsednikom Francuske Emanuelom Makronom (45). Domaćini su im bili kralj i kraljica Holandije, koji su ih juče dočekali ispred ovog zdanja.

Holandska kraljica Maksima, nosila je na svečanom prijemu raskošnu haljinu u upadljivoj nijansi crvene boje. Odeća jarkog kolorita je njen zaštitni znak, kada je reč o stilu odevanja. Kralj Viljem-Aleksander i Emanuel Makron, bili su u frakovima, dok je Brižit još jednom pokazala da osim što poštuje protokol, izuzetno pomno prati modu.Prva dama Francuske želi da svojom odećom isprati sve ono što zahteva njena funkcija, odmerenost, eleganciju i otmenost, ali i da istovremeno bude jedna od najmodernijih prvih dama na svetskoj političkoj sceni.

Vešto je za sinoćni događaj odabrala detalje, od minđuša koje su se sjajno slagale sa metalik detaljima na haljini do elegantne torbe. Kada je juče doputovala u Holandiju, nosila je čuvenu paž frizuru, dok se sinoć u Palati predstavila sa glamuroznom punđom.

Njena haljina je primer modnog kontrasta, jer dok je gornji deo odeće bogat detaljima koji su više nego primetni, donji deo odeće je diskretan, jednobojan i krajnje jednostavan. Poentirala je i u odabiru boja, jer je teget boja- simbol otmenosti.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU