in

Supruga rokera Roda Stjuarda tvrdi da su decu vapitali po sistemu “ISPLAČI SE”!

Nekadašnju rok zvezdu supruga Peni Lankaster iznenadila je romantičnom večerom i kaže da joj je izolacija bila najlepši period života.

Peni Lankaster (50) izvela je supruga u provod. Manekenka je nedavno proslavila 50. rođendan, a ovo je bilo veče iznenađenja za vremešnog rokera. Na slici, koju je objavila na Storiju, vide se čaše sa vinom, sveće i latice ruža.

Pročitajte još: Ana Ivanović izabrala DVE BOJE ZA PROLEĆE i opušten izgled: Kombinacija za primer (FOTO)

Foto: Instagram/ screenshot penny.lancaster

Peni i Rod su se venčali 2007. godine i dobili su dvojicu sinova Alistara (15) i Ajdena (10). Žive u Engleskoj, povučeno, u prelepoj kući.

Peni je početkom godine uzburkala javnost načinom na koji vaspita decu. Naime, ona je rekla da je sinove vaspitala na opušten način i puštala ih je “da se isplaču”.

Sinove smo vaspitala po principu “isplači se”!

– Osećam da ću morati da objasnim šta znači CIO (Cry-it-out) – rekla je Peni o vaspitanju “isplači se”.

Ona je pojasnila da se sa suprugom dogovorila da kada završi sa dojenjem prvog, a kasnije i drugog sina, stavi ga u njegov krevetac da zaspi. Iako beba plače – oni je ne uzimaju u ruke, već ga ostave da se sam uspava.

Izolacija mi je bila jedan od najlepših perioda života jer je bilo magično.

– Kada je Alister imao četiri meseca mogao je da pređe u svoju sobu i bio je prilično nezavistan. To ga nije sprečilo da se budi noću, ali ga je ojačalo – objasnila je Peni.

Ona smatra da je najvažnije dete naučiti da se kontrolište, a ne da zapada u paniku čim ostane sam.

Pročitajte još: Srpsko jermenski brakovi su najuspešniji iz dva dobra razloga

Na isti način je isebe kontrolisala tokom korone i kaže da joj je izolacija bila jedan od najlepših perioda u životu, jer ga je sama učinila magičnim. Na jednoj slici se može videti atmosfera iz njene kuće u kojoj, uz plamen sveća, sve deluje magično.Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU