in

Stiže PET retrogradnih planeta! Evo kako će se odraziti na znakove

Stiže PET retrogradnih planeta! Evo kako će se odraziti na znakove

Septembar nam donosi pet retrogradnih planeta Jupiter, Satrurn, Neptun, Pluton, Uran i gospodin Merkur.

Merkur kreće u svoj retro hod desetog septembra. Nemojte se plašiti retro Merkura kao i svih ostalih planeta jer su one tu da nas vrate na neku situaciju ili događaj iz prošlosti kako bi realno sagledali situaciju i doneli  ispravnu odluku.

Pročitajte još: Izračunajte svoj broj ŽIVOTNE STAZE: Da li vam je predodređen put PASIVNOSTI ili upornosti?

 

Ovaj mesec možemo da iskoristimo da se vratimo duboko u sebe i da otkrijemo dubine naše duše. Preciznije da oslušnemo našu dušu da čujemo šta nam šapuće. 

Savet je da nikako ne reagujemo na prvu loptu, da zastanemo odbrojimo do deset pa tek onda kažemo. Merkur je retro i on vlada između ostalog komunikacijom pa se može desiti da naše reči budu pogrešno protumačene.

Strpljenje i mudrost su reči za septembar mesec.

Kako će se septembar sa retro planetama odraziti na znakove horoskopa:

Ovan

Septembar vam donosi spor tempo na svim nivoima. Vama to stvara napetost i nervozu pa ćete poželeti da krenete “kraćim” putem što vam se nikako ne savetuje jer će vam se sve obiti o glavu!

Bik

Vama septembar donosi uspeh na polju finansija kao i u ljubavnim odnosima. Jedino što može da ugrozi ljubav ste vi ako krenete da mislite mnogo unapred. Usresredite se na sadašnji trenutak a sve ostalo prepustite zvezdama.

Blizanci

Iako su planete retro vama stoji veliki uspeh pogotovo kada su vaše ideje i ciljevi u pitanju. Slobodno krenite u realizaciju!

Rak

Iskoristite ovaj mesec da zastanete i polako prečešljate sve vaše ideje i ciljeve. Nemojte pošto poto otvarati vrata koja ne možete da otvorite.

Lav

Prošli mesec je bio odličan za karijeru ali ovaj traži strpljenje. Neće biti većih problema jedino što će sve ići usporeno, kasniće rokovi a vi ćete biti nervozni.

Devica

Vi dobijate vetar u leđa od planeta. Biće sve usporeno ali vas to neće opterećivati. Sada je idealno vreme za napredak u katijeri koji će vam se i desiti kao i uvećanje finansija.

Vaga

Svađe u ljubavnim odnosima. Zanemarujete partnera, ne čujete njegovu dušu što dovodi do razlaza.

Škorpija

Slobodnim Škorpijama sledi velika ljubavna priča! Zauzete mogu zbog partnera da izgube samopuzdanje. Na poslu se stvari odvijaju usporeno.

Strelac

Sada stanite i popričajte sa sobom. Dosta stvari treba da se reši. Zastoj očekujte na poslu pogotovo vi koji čekate potpisivanje ugovora. Od sredine meseca stvari se popravljaju.

Jarac

Vrhunac svoje karijere očekujte u septembru! To vam donosi finansijski mir koji je vama preko potreban. Sa druge strane zanemarujete ljude bliske oko sebe. Balans je za vas ključna reč.

Vodolija

Preporuka je da ne započinjete nove poslove već da se držite postojećih. Od sredine meseca stvari se popravljaju. Iskoristite ovam mesec za preispitovanje svojih planova.

Pročitajte još: Da li ste među njima? Ova tri horoskopska znaka će SREĆA pratiti naredne 3 godine

 

Ribe

Pomalo haotično spor mesec. Previše očekivanja koja će se realizovati ali uz veliko kašnjenje zbog retrogradnih planeta a vama će to stvoriti nervozu pa se može desiti da kažete nešto što ne mislite ili da uđete u konflikt.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU