in

“Stavila mi je hemikalije na glavu i otišla na ručak” (VIDEO)

Laura Harvi, na društvenoj mreži Tik Tok podelila je veoma neprijatno iskustvo koje je doživela u jednom frizerskom salonu, zbog nesavesnog rada jedne žene.

Pročitajte još: Mladence POKRALA DEVERUŠA! Detalji lopovluka na svadbenom veselju kod Knića ostaviće vas BEZ TEKSTA! Policija pratila 2 traga

Ona je poverovala da je ova frizerka veoma stručna i da će joj ispuniti želju i pomoću hemijski ispraviti kosu. Radi se o procesu pomoću kog kosu možete izravnati, biće vam mekana na dodir i takva ostaje duže od sedam meseci.

Laura je odlučila da se podvrgne ovom tretmanu, ali je onda gorko zažalila. Sve je bilo u najboljem redu, dok frizerka tokom procesa nije otišla na pauzu za ručak i potpuno zaboravila na hemikalije koje je stavila svojoj mušteriji na glavu.

 

@laurajarvie3

#fyp #wakinupinthemornin #atleastshehadherfishandchips


♬ original sound – Amir Yass

– Kosa mi je bila gusta i ispravljala sam je svaki dan. Mislila sam da ću hemijskim ravnanjem naneti manje štete, nego svakodnevnim ispravljanjem. Nisam gledala na posledice, jer sam jednostavno želela samo to da uradim – objašnjava u videu 24-godišnja Laura koja još uvek nije uspela da oporavi kosu.

Dve godine traje oporavak kose 

– Došla sam u salon i sve je bilo u najboljem redu, a onda je usred tretmana, fizerka izašla na ručak. Nakon nekog vremena pola kose mi je ispalo, zajedno sa korenom – rekla je devojka u videu i pokazala gomilu kose na podu.

Pročitajte još: Žrtva, negativac, kontrolor… saznajte koji ENERGETSKI VAMPIR vas je napao i kako da se odbranite!

 

Ova nezgoda dogodila se pre dve godine. Dobila je povraćaj novca, a trebale su joj dve godine i mnogo para za perike i razne tretmane za rast kose, kako bi ujednačila obe strane glave.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU