in

SMRT slavnog glumca i dalje je MISTERIJA: Uzrok je potpuno drugačiji

Čini se da su nalazi obdukcije poznatog glumca i komičara Boba Segeta, zvezde sitkoma “Puna kuća”, pokrenuli dodatna pitanja o uzroku njegove iznenadne smrti.

Segetova porodica objavila je da je preminuo od krvarenja u mozgu nakon što je udario glavom i otišao na spavanje, nesvestan težine povreda. Međutim, nalaz obdukcije pokazao je da je stvar mnogo ozbiljnija, te da je glumac imao prelome lobanje na više mesta i zadobio krvarenje s obe strane mozga, prenosi “Daily Mail”.

Pročitajte još: “Pred punoletstvo sam doživela jednu od najvećih izdaja”: Milica Pavlović otkrila zbog čega NEMA POVERENJA u muškarce (FOTO)

Stručnjaci iz zdravstva zapitali su se koliko je temeljno istražena glumčeva smrt i šta je tačno uzrokovalo “toliko snažan udarac u glavu”, koji je jedan od lekara uporedio s razbijanjem lobanje bejzbol palicom ili padom s 10-ak metara visine.

Glumac je takođe bio pozitivan na covid-19 kada je umro, iako to nije imalo ulogu u njegovoj smrti, stoji u izveštaju o smrti.

Uzrok smrti

“Mislim da ovi nalazi obdukcije otkrivaju da to nije bila obična čvoruga na glavi”, rekao je neurohirurg Sandžaj Gupta, glavni medicinski dopisnik CNN-a.

“Kad pročitate ovaj izvještaj o obdukciji, čini se da se radilo o prilično jakom udarcu u glavu”, dodao je.

CNN je prikazao grafiku u kojoj se ističu kosti Segetove glave, za koje se navodi da su slomljene, a one uključuju prednju stranu njegove lobanje skroz do slepoočnica, kao i prelome iznad očnih duplji.

 

Lekarka hitne pomoći dr Megan Reni takođe je izrazila zabrinutost zbog nalaza obdukcije i izrazila nadu da će Segetova porodica otkriti šta se točno dogodilo.

“Ovo nije slučaj – okliznuo sam se i pao. Ovo nije manji potres mozga. Ovo je velika trauma mozga. Moje saučešće Segetovoj porodici i prijateljima. Nadam se da će dobiti odgovore šta se stvarno dogodilo”, napisala je na Tviteru.

Podsetimo, Bob Seget pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Orlandu, Florida, 9. januara ove godine. Uzrok njegove smrti nije poznat, a hitna pomoć, koja je došla na mesto tragičnog događaja, odmah ga je proglasila mrtvim. Pritom nisu bili pronađeni znakovi zloupotrebe ili upotrebe droga.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU