in

Sloba Radanović suprugu odveo na MEDENI MESEC za pamćenje! (FOTO)

Pevač Slobodan Radanović sa suprugom obišao svetinje.

Pevač Slobodan Sloba Radanović i njegova izabranica Jelena Đuričanin zakleli su se pred Bogom na večnu ljubav u manastiru u manastiru Svete Trojice u Dubnici.

Nakon venčanja, mladenci su sa najbližima otišli u restoran na ručak, a sada je pevač podelio fotografiju i sa medenog meseca.

Naime, oni su posetili Pećku patrijaršiju gde su otišli sa prijateljima.

Pročitajte još: SNAJA DANICE I LAZARA RISTOVSKOG je prava lepotica i poznata glumica: Priča o upoznavanju sa Petrom je prava bajka (FOTO)

– Ne brinite, bili smo na medenom mesecu – napisao je kratko u opisu jedne od objava na Instagramu.

Na stori je stavio i fotografiju iz manastira Sv. Vrači u Zočištu, na kojoj vidimo kako su provodili vreme sa duhovnicima.

Poznati par odlučio je da se venča u tajnosti, kako bi na leto napravio gala svadbu, otkrio je za televiziju kum Slobodana Radanovića, Goran Lečić.

– Nema poseban razlog zašto su krili da se venčavaju, osim što su hteli da to bude u tajnosti i to van grada. Često smo ovde, a Slobi se svideo naš kraj koji ima mnogo manastira, a oni su dosta pobožni. Hteli su da crkveno venčanje obave u tajnosti, a na kraju i nije baš ispalo da je u tajnosti – kaže Goran Lečić Slobin kum i menadžer.

BONUS VIDEO: