in

Saznala je da joj muž vodi dvostruki život, a onda je pripremila surovu osvetu! (FOTO)

Supružnici su bili veoma bliski, ali su nakon njegovog unapređenja na poslu počeli da se udaljavaju.

Pročitajte još: Pronađena ploča sa aviona Amelije Erhart, ali ne tamo gde je nestala!

 

Duže vremena je provodio na radnom mestu, često je išao na poslovna putovanja, a odsutan je bio i nedeljom. Iako ništa nije sumnjala, odnosi su zahladneli. Pokušali su da premoste ovaj period, ali je ona uglavnom bila povređena. Kada je bio kod kuće, vreme je provodio za kompjuterom, pravdajući se da mora da radi, ali ona je znala da izbegava razgovor sa njom. Jedne večeri, nakon što je zaspao gledajući TV u drugoj sobi, sve se promenilo.

Kada je krenula da mu skloni laptop sa krila, videla je poruku  i tada je znala da je njihov brak gotov. 

– Nedostaješ mi, požuri kući – pisalo je u poruci. Pažljivo je odnela računar u drugu sobu i pročitala poruke koje su je ostavile u šoku. Ne samo da je imao drugu, već se i verio sa njom.

Nakon što sam saznala sve,  odlučila sam da se osvetim čim je otišao na jedno od svojih dugačkih putovanja

– Dan nakon što je otišao, kontaktirala sam agenta za prodaju nekretnina i rekla joj da želim brzo da prodam svoj dom po dobroj tržišnoj vrednosti da bih osigurala trenutnu prodaju – rekla je povređena žena i dodala da je nije sprečavalo da proda kuću jer je sve bilo na njeno ime.

A nakon što je za dobru cenu prodala kuću, nastavila je mužu da šalje uobičajene poruke. 

Ona je otvorila poseban bankovni račun, na koji je polovina para odmah legla, a samo dan pre nego što će se on vratiti kući, druga polovina legla je na njihov zajednički račun u banci. 

Pročitajte još: Marketing stručnjak upozorava: Ne nasedajte na CRVENA slova prilikom kupovine, jer je to TRIK!

 

– Nisam bila tamo, da vidim kako je reagovao kada je ugledao strance u kući. Bila sam na krstarenju sa svojim drugaricama. Mogu da zamislim kako je bio lepo izenađen, kada je saznao da kuća pripada Džošu i Tamari, a oni su imali i papire da to dokažu. Tada se preselio za stalno kod svoje devojke u Kanadu i još me nije kontaktirao oko papira za razvod – zaključila je ova dama.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU