in

Saška Đoković o prvom Uskrsu sa sinom Aleksandrom: “Mnogo volimo kada se porodično okupimo”

Saška Đoković o prvom Uskrsu sa sinom Aleksandrom: “Mnogo volimo kada se porodično okupimo”

Saška i Đorđe Đoković su se pre mesec dana ostvarili u ulozi roditelja, pa je ovo za njih poseban Uskrs i prvi praznik koji proslavljaju sa sinom Aleksandrom

Saška se nakon porođaja brzo vratila poslu i objašnjava da sa istog nosi najlepše iskustvo:

– Svi smo dobro. Zaista imam divno iskustvo što se tiče porođaja i oporavka, nakon četiri dana sam izašla iz bolnice kao nova. Beba je divna, samo spava, ručka i mnogo se umiljava. Ima debele obraze i mama koristi svaku priliku da ga gnjavi – priča Saška za Blic.

Iako je ovo prvi bebin Vaskrs, Đokovići ga možda neće provesti na okupu, a imaju i poseban razlog.

– Imajući u vidu da na dan Vaskrsa počinje turnir “Srpska Open” u Banja Luci, ne mogu da kažem kakav će biti plan i organizacija. Ono što znam je da ljubavi neće manjkati. Mnogo volimo kada se porodično okupimo i potrudićemo se da tako bude i ove godine, u što većem porodičnom sastavu – kaže voditeljka.

Kako se često priča o tome na koga beba liči kada se rodi, Saška kaže da je njoj Aleksandar prvo ličio na dedu Srđana, a onda na Đorđa.

– Interesantna stvar je da je Aleksandar na svakom ultrazvuku najviše ličio na dedu Srđana. Iz moje perspektive, kada sam ga prvi put ugledala bio je isti Đole, a onda je počeo da otvara oči i tu sam videla sebe i svog tatu. Mogu da kažem da je pokupio najlepse od svih – kaže bivša voditeljka i naglašava da nije sumnjala u svog partnera ni u jednom momentu kada je očinstvo u pitanju.

– Nisam ni jednog trenutka razmišljala kako će se i da li će se Đole snaći u ulozi oca. Poznavajući ga kroz tu prizmu kakav je muž-priča i dodaje:

– Što se tiče obaveza oko bebe, mi smo uigran tim i zaista smo dobro organizovani.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU