in

Samo 7 dana nakon POROĐAJA, njena beba je PREMINULA (FOTO)

Gledali smo je u najpoznatijim domaćim serijama.

Glumica Snežana Jeremić Nešković doživela je nezamislivu bol za jednu majku – gubitak deteta.

Velika tragedija, koja je na nju ostavila doživotnu traumu, dogodila se samo sedam dana nakon porođaja. NJen sinčić je preminuo.

I dok je nizala uspehe u poslu, želja da se ostvari opet kao majka je bila ogromna, i kada se ostvarila, njenoj sreći nije bilo kraja!

Ona je sada majka jedne prelepe devojčice, ali “rupa” u duši nikada nije zarasla i o toj tragediji je otvoreno progovorila.

NJu je publika najpre zapazila po ulogama u filmovima “Mala noćna muzika” i “Jagoda u supermarketu”, a imali smo priliku da je gledamo i u “Beloj lađi”, “Gorkim plodovima”, “Andriji i Anđelki” i drugim filmovima i serijama, a veoma je aktivna i u pozorištu.


-Bila sam nespokojna sve dok se Julija nije rodila, iako je trudnoća bila veoma uredna, bez ikakvih problema i komplikacija. Porodila sam se carskim rezom i nisam reagovala onako kako sam očekivala. Mislila sam da će biti suza radosnica, da će me preplaviti emocije čim vidim bebu, ali bila sam šokirana svime što se događalo i sa mnom i sa njom odmah posle porođaja i nisam stigla da se obradujem. Zbog prethodnog lošeg iskustva, sve dok nisam videla bebu bilo me je strah, strepela sam da li je s detetom sve dobro. Na sreću, Julija je zdrava i normalna devojčica koja je dobila ocenu devet na porođaju, pa me je to umirilo. I suprug Predrag i moja mama Pavica bili su u bolnici i videli smo se malo kasnije, kad je prošlo dejstvo anestezije. Plakali smo zbog olakšanja i saznanja da je sve završeno na najbolji mogući način – ispričala je ona tada za Gloriju.


-Iskusila sam kako je biti majka, i mada je trajalo kratko, bilo mi je drago što sam videla i osetila sina. Posle toga nam je trebalo tri godine da ožiljci zacele, da se odmorimo i krenemo u novu borbu, jer je vantelesna oplodnja velika mentalna i fizička borba. Ko to nije prošao, ne zna o čemu govorim, a nažalost u poslednje vreme veliki broj parova ima problem sa začećem. O tome se u društvu ne govori, ne znam iz kog razloga, a najviše boli kad te neko pita: “Koliko ste u braku, kad će deca?”, dok se ti uporno boriš da dobiješ dete. Ne znaš gde te više boli i mnogo ti je teško da odgovaraš na takva pitanja. Trudila sam se da dajem odgovore tako da ljudima ne bude neprijatno, a kad su baš insistirali, rekla bih im da sam bila majka sedam dana, pa bi, u neprilici, odmah prekinuli razgovor na tu temu – rekla je glumica svojevremeno za pomenuti medij.

Snežana je danas majka dvoje dece i ističe da je zahvalna Bogu na tome.