in

Sahranjena karatistkinja Snežana Pantić (FOTO/VIDEO)

Šampionka u karateu Snežana Pantić, devojačko Perić, sahranjena je danas na Bežanijskom groblju. Pored najbliže porodice, Snežanu su na večni počinak došle da isprate brojne kolege i prijatelji.

Pročitajte još: “DUŠO MOJA LEPA”: Fudbaler Đorđe Pantić se potresnom porukom oprostio od supruge (FOTO)

Suprug pokojne karatistkinje i nekadašnji golman Partizana Đorđe Pantić i njihova ćerka Manja, slomljeni od bola nemo su stajali pored kovčega primali saučešće.

Foto: M.Stojanovic

Njen prerani odlazak, šokirao je mnoge, a tužne scene, jecaji i bol koja je bila prisutna na Bežanijskom groblju, još jedan su dokaz, koliko je Snežana bila omiljena.

Biografija

Snežana Pantić, rođena je 18. juna 1978, u bogatoj karijeri je postala i prvakinja Evrope (2006), a do povlačenja je u svoju sportsku riznicu donela više od 30 titula i preko 100 medalja.

Po završetku karijere ostala je verna sportu u kom se proslavila i koji je u Srbiji proslavila, pa je pozvana od strane Svetske karate federacije da postane član njene sportske komisije. Za Đorđea Pantića, udala se 2006. godine, a u braku su dobili ćerku Manju.

Pročitajte još: TUGA: Iznenada preminula ČUVENA SRPSKA ŠAMPIONKA (44) – poznat uzrok smrti (FOTO)

Podsetimo

Snežana Pantić, nekadašnja srpska karatistkinja i supruga bivšeg golmana Partizana Đorđa Pantića, preminula je u 44. godini života nakon duge i teške bolesti sa rakom dojke.