in

RUSKI eliksir koji vraća i do 20 godina unazad (RECEPT)

Umesto skupih tretmana za podmlađivanje, obratite se prirodi…

Eliksir mladosti je nešto što svi priželjkujemo, a što se u ruskoj narodnoj medicini već decenijama uspešno primenjuje. Osim što vraća godine unazad, ovaj eliksir je pre svega lekoviti napitak koji se sastoji od lekovitih trava, kave su kamilica, gospina trava, smilje i pupova breza.

Pročitajte još: NAJOTPORNIJA BILJKA: Zasadite LJUBIČASTU LOZICU, i ne brinite oko održavanja!

Sve ove travke obiluju lekovitim svojstvima pa se konzumacijom ovog eliksira može, kako tvrde njegovi poklonici, možete porediti i sa 20 godina mlađim ljudima, po lepoti, zdravlju organizma i snazi vašeg tela.

Recept za ruski eliksir mladosti

Priprema eliksira mladosti i zdravlja zahteva u jednakim razmerama, po 100 grama osušenih cvetova kamilice i smilja, potom gospine trave i pupove breze. Sve travke dobro izmešajte, pa ih sačuvajte  u hermetički zatvorenoj posudi, daleko od direktnog izvora sunčeve svetlosti.

Pročitajte još: STRELICIJA ili “RAJSKA PTICA”: Jedan od najlepših cvetova na svetu

Za konzumiranje eliksira potrebno je jednu supenu kašiku smese preliti sa 500 mililitara ključale vode. Poklopiti napitak i ostaviti da se prohladi i nakon 20 minuta procediti. Napitak uvek držite u termosu, kako bi uvek bio topao. Pola napitka popijte ujutru, na prazan stomak, a ostatak dva sata nakon večere pa nakon toga nemojte više ništa piti niti jesti. Kura sa eliksirom se koristi mesec dana, a druga kura može se ponoviti tek nakon 5 godina.

Pročitajte još: Stižu KAJSIJE: Pojedite samo DVE voćke dnevno, i učinićete ČUDO za svoj organizam

Ovaj napitak će pomoći i u mršavljenju bez držanja dijete i kod poremećaja metabolizma. NJegovom konzumacijom očistićete telo od toksina, poboljšati rad srca, jetre, bubrega i gušterače. Osim toga, eliksir povećava elastičnost krvnih sudova, pomaže kod multiple skleroze, sprečava začepljenje krvnih sudova i preventivno sprečava infarkt i hipertenziju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU