in

Pred vama je BRZI TEST ASTROLOGA! Izaberite BOJU i otkrijte kakva ste osoba!

Boje mogu uticati pozitivno i negativno na čoveka, a šta omiljena boja govori o vama, saznajte u ovom tekstu.

Boje imaju važno značenje i svoju univerzalni smisao, kaže astrolog Goca Dragišić i dodaje da svaki horoskopski znak ima svoju sretnu boju, tj onu koja pozitivno đeluje, kao i onu koja negativno utiče. 

Pred vama je brzi test astrologa i numerologa koji otkriva sve o vašoj ličnosti.

Sve što treba da uradite jeste da izaberete jednu od ponuđenih boja (roze, narandžasta ili ljubičasta) i saznate kakva ste osoba. 

Roza

Vi ste psoba puna ljubavi i senzualnosti koja cijeni sitnije stvari u životu. Inače, zaljubljene osobe obično imaju značajnu količinu ružičaste boje u svojoj auri. Savjet: Povedite računa kako bi ste izbegli prevarante, nepoštene i nezrele osobe .

Narandžasta

Vi posjedujete visoku inteligenciju i težnju ka perfekcionizmu, ljubav prema intelektualnim poslovima i mentalno izazovnim projektima. Mentalno ste stabilna i jaka osoba u koju svako može imati poverenja. 

LJubičasta

Vi se ubrajate u mudre i nadarene osobe sposobne da zavire u druge svjetove i dimenzije. Vizionar ste na najvišem nivou i puni duhovne ljubavi, takođe ste neko ko može promeniti svet i svoju maštu lako možete da pretvorite u stvarnost.