in

Posle dve godine PROCURILA privatna slika iz kuće Džulije Roberts, a pratioci iznenađeni (FOTO)

Džulija Roberts ljubomorno čuva privatni život, ali njen suprug je upravo objavio sliku sina

Džulija sa suprugom Denijem Moderom, koji je pozanti holivudski producent, ima troje dece i do sada je uspevala da sačuva privatni život daleko od očiju javnosti. Međutim, Deni je upravo objavio video najnovijeg sina, a fanovi su oduševljeni.

Pročitajte još: Megan započela novi biznis, a Australijanci joj se smeju (FOTO)

Na video Henri (13) ide u školu tako što vozi skejt putem kojim voze automobili. On nosi duks i farmerke, kao i crveni ranac i masku ispod brade. Henri ima svetlo smeđu kosu i veoma liči na majku. Na videu klinac prelazi svakodnevnu relaciju od kuće do škole, a otac ga, očigledno, iz automobila snima.

I otac voli život na ivici

I sam Deni voli adrenalin. On često ide da surfuje i objavljuje slike ogromnih talasa. Mediji su 2016. godine objavili da su se razveli, ali to nije tačno.

– Jutarnje putovanje – potpisao je Deni video.

Pratioci su oduševljeni retkim videom kakav do sada nisu mogli da vide, ali mnogi od 16.000 ljudi koji su pogledali video, ostavili su upozoravajuće poruke:

– Gde mu je zaštitna kaciga? – pitao je jedan od pratilaca.

Pročitajte još: VERENICA Bruklina Bekama ima misterioznu bolest – VIKTORIJA šalje buket podrške! (VIDEO)

Umesto kacige Henriju je u kosi vetar, jer putem duva vetar. I mnogi drugi su napisali da bi voleli da vide dete kako vozi skejt sa kacigom.

Poslednju privatnu sliku objavili su 2019.

Deni Moder je drugi suprug Džulije Roberts, a pre njega je bila udata za pevača Lajla Loveta. I ona je njemu druga supruga.

Henri (13) je, inače, najmlađi sin Džulije (53) i Denija (52), a pored njega imaju u blizance Hejzel i Fineusa (16). Poslednja slika njihove dece u javnosti pojavila se septembra 2019. godine kada je ćerka napravila selfi sa šeširom, a otac je objavio uz komentar “Dan ćerki. Tako sam srećan što je ova devojčica moja ćerka…i ume da pravi tako dobre selfije na mom telefonu. Ostani uvrnuta.” 

Deni je objavio i zajedničku fotografiju čitave familije pre tačno dve godine u čast supruge Džulije.

Pročitajte još: Gordon Remzi OČAJAN: Ćerka ulazi u RIJALITI, a evo kako izgleda u BIKINIJU (FOTO)

Džulija i Deni su se venčali 2002. godine, a 4. jula ove godine planiraju da proslave godišnjicu.
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU