in

Porodica ubijene snimateljke TUŽILA JE Aleka Boldvina: Odmah odgovorili advokati glumca

Porodica Haline Hačins, snimateljke koja je ubijena tokom snimanja flma “Rast”, tužila je glumca Aleka Boldvina koji je u nju ispalio metak i producente filma, navodeći da je njihovo nepromišljeno zanemarivanje pritužbi u vezi sa bezbednošću dovelo do njene smrti.

Advokati muža i 9-ogodišnjeg sina Hačinsove, rekli su da je Boldvin odbio da vežba način izvlačenja pištolja iz pojasa koji je koristio kada je ispalio smrtonosni hitac.

Pročitajte još: Potresni detalji iz života slavnog glumca: Otkrio na koji način mu je otac umro

Boldinovi advokati odgovorili su da je tvrdnja da je glumac bio nepromišljen “potpuna laž”.

U tužbi je podnetoj u Novom Meksiku, priložena je razmena tekstualnih poruka između snimatelja i producenta, u kojoj je pritužba na bezbednost pištolja nazvana “bezdušnim sarkazmom”, prenosi AP.

Do sada je podneto više tužbi zbog pucnjave na snimanju filma “Rast”, ali ovo je prvo koje je direktno povezano sa jednom od dve osobe koje su pogođene iz pištolja.

Pročitajte još: Dženifer Lopez i Ben Aflek nerazdvojni: Glumica pratila SUPERBOUL u stajlingu koji može da iskopira svaka žena (FOTO)

Snimateljka Halina Hačins je ubijena, a reditelj Džoel Souza je ranjen na snimanju jedne od scena filma „Rast”, u Novom Meksiku, 21. oktobra 2021. godine, kada je Boldvin ispalio bojevi metak.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU