in

Pogledajte frizuru koju Dženifer Lopez predlaže za praznike (VIDEO)

Pogledajte frizuru koju Dženifer Lopez predlaže za praznike (VIDEO)

Frizer Kris Aplton, sarađivao je sa mnogim poznatim ličnostima u Holivudu, a posebno se proslavio frizurama Kim Kardašijan, Dženifer Lopez i Arijane Grande. Osim frizurama za crveni tepih i za snimanja, neretko obraduje pratioce snimkom načina na koji se neka frizura pravi.

U najnovijem videu koji je objavio na Instagramu, pojavljuje se Dženifer Lopez u crvenoj haljini sa velikim karnerom i pufnastim kratkim donjim delom. Ona na usnama nosi ruž u istoj boji, pa deluje veoma elegantno i u skladu sa predstojećim praznicima. 

Pročitajte još: Frizer poznatih savetuje kako da namestimo kosu da nam lice izgleda tanje (VIDEO)


Pročitajte još: BRZA PUNĐA u opuštenom stilu, po uzoru na poznate svetske zvezde: Frizer Kim Kardašijan, pokazuje KAKO (VIDEO)

Kris je ovom prilikom uradio frizuru za Dženifer, koja je idealna za Božićne i novogodišnje praznike. On je njenu dugu kosu isfenirao i uvio krajeve, a zatim je gornji deo podigao u visoki rep, koji je obmotao pramenom kose.

Prednji deo je zaglađen, te je zaokružio celokupan izgled, a obzirom na podignutu kosu, Dženifer izgleda veoma mladalački i razigrano.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU