in

Počeli su da žive zajedno nakon par dana veze, a onda ju je prevario sa KONOBARICOM

Počeli su da žive zajedno nakon par dana veze, a onda ju je prevario sa KONOBARICOM

Pevačica Tijana Dapćević i Milan u braku su više od 20 godina, a njihova ljubavna priča prošla je kroz teške periode.

NJih dvoje su se upoznali na košarkaškoj utkamici u Somboru, a zanimljivo je da su nakon četiri dana veze krenuli da žive zajedno. Venčali su se 28. aprila 2001.

Skandal se desio nakon par godina, kada je Milan uhvaćen u preljubi sa konobaricom, piše “Blic”.

Mediji su pisali da mu je Tijana oprostila prevaru, ali o tome nije govorila više. Pre sedam godina, ponovo se desila kriza u braku, kada se pisalo da se prevačica razvodi. Po medijskim natpisima, Dapčevićeva je provela neko vreme van kuće kako bi razmislila o svemu, ali shvatila je da ne može bez supruga.

Pročitajte još: Bane Trifunović se oženio mlađom koleginicom: Stajling mladenaca oduševio sve, a evo koji su HIT odarbrali za prvi ples (FOTO)


Izjavila je tada da njen brak nije idealan, ali da opstaje zahvaljujući ljubavi koju osećaju jedno prema drugome.

Pročitajte još: Marija Egelja blista od sreće i ljubavi: Otkriven pol bebe (FOTO)

U braku su dobili sina Vuka, a Tijana je povodom njihove 18. godišnjice braka otkrila zanimljiv detalj:


Moja majka (mnogo pre nego što je to postala) je čitala pripovetku Đure Jakšića o Tijani koja je bila zaljubljena u Milana. Zbog te, Đurine Tijane, kasnije je odlučila da i ja treba da se zovem tako… Dve škole, jednu akademiju i nekoliko “ljubavi” kasnije, upoznala sam Milana na mestu na kom nisam ni znala da umem da budem (košarkaška utakmica), jer sport ne podnosim. Od tada, nas dvoje podnosimo sve. I od tada mi sve misli počinju množinom… Srećna nam 18. godišnjica, ljubavi – napisala je tada godine na društvenim mrežama.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU