in

Period između 21.12-24.12. su dani visokih energija, evo šta TREBA DA URADITE da iskoristite ovaj jedinstveni događaj

Period između 21.12-24.12. su dani visokih energija, evo šta TREBA DA URADITE da iskoristite ovaj jedinstveni događaj

Po mišljenju velikog broja stručnjaka 24.12.2022. u energetskom smislu je najspektakularniji dan godine!

Ovaj period smatra se kao najjači energetski period 2022.godine, dani čiste i najsvetlije energije, koji daju mogućnost da se pređe na  sledeći nivo svesti i vibracija.

Tih dana je neophodno istražiti i otkriti sebe, svoje unutrašnje energetsko carstvo, odakle dolaze misli i osećanja, programi koji su tu oduvek. Preporučuje se da pratimo na šta nam je usmerena pažnja, šta nam tokom dana okupira misli, koja nam je baza unutrašnjih energija. Ukoliko smo nezadovoljni životom, osećamo strah, nedostatak nečega, emitujemo niske vibracije u prostor. Zato se čovek nalazi tamo gde se nalazi, i oseća to što oseća, a ovih dana te energije dolaziće do izražaja, i biće u narednoj godini u polju čoveka.

Pročitajte još: Početak 2023. godine njima donosi sreću: Jedan znak očekuje nova ljubav, a drugi poslovni uspeh

Foto: Profimedia

21.22. i 24. decembra, otvara se Zvezdana kapija, i dato nam je da spoznamo da nam lepota daje krila. A sposobnost da vidimo lepotu u svakom trenutku u životu, u igri svetlosti i tame, u svojim padovima i usponima, nalaze se rast, sazrevanje i isceljenje duše, kao i obnjavljanje. Bez ljubavi prema životu ne možemo doći do spoznaje lepote života. 

Pročitajte još: GODIŠNJI KINESKI HOROSKOP: Pogledajte šta vam zvezde donose 2023. godine

Ova tri dana dobro je moliti se, primiriti se i okrenuti se svetlosti. Dobro bi bilo primeniti energetske metode i tehnike, bilo da su to: reiki, meditacija za postizanje visoke vibracije, ili za povezivanje sa anđelima čuvarima,

čitanje molitve, stvarajte svetlost u sebi i oko sebe, zadržavajte je i skupljajte.

Neka svaka misao i osećanje, svako dejstvo nosi u sebi više Svetlosti nego tame.

Margarita Milenković, iz Reiki udruženja Srbije, poručuje da sami ”programiramo” sledeću godinu 2023. da nam bude zlatna! 

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU