in

Ovo je supruga Dragana BJELOGRLIĆA koja je manekensku karijeru prekinula zbog porodice (FOTO)

Ovo je supruga Dragana BJELOGRLIĆA koja je manekensku karijeru prekinula zbog porodice (FOTO)

Glumac Dragan Bjelogrlić može se pohvaliti zavidnom karijerom u kojoj je ostvario brojne glumačke uloge, ali i kao reditelj i producent brojnih filmskih i serijskih ostvarenja. Osim u profesionalnoj karijeri, glumac se može pohvaliti i svojom porodicom, skladnim brakom sa suprugom Majom Bjelogrlić sa kojom ima sina Alekseja i ćerku Miju.

Pročitajte još: “Pokušala sam da je skolinim iz kadra”: Jelena Karleuša se na snimanju potukla sa glumicom Ninom Janković

Ipak, u javnosti se ne pojavljuje tako često i retki su upoznati da je Maja Bjelogrlić, nekada Banićević, studirala je svojevremeno Filološki fakultet, tačnije engleski jezik i književnost, ali u mladosti se bavila modelingom. Svog supruga, Dragana Bjelogrlića upoznala je upravo na snimanju reklame za nameštaj i tada se rodila ljubav, koju su krunisali brakom na Dan zaljubljenih, 1996. godine.

Maja Bjelogrlić je nakon stupanja u brak odlučila da prekine svoju karijeru manekenke i posveti se braku i porodici, te je kratak period radila kao prevodilac.

Pročitajte još: MOĆAN SAVET OCA TADEJA: Kada POSTIMO, svaki dan treba obratiti pažnju na veoma BITNU STVAR

Ipak, danas važi za jednu od najstilizovanijih Beograđanki koja svaki put pleni lepotom i stilom na premijerama na kome prati svog supruga Dragana i sina Alekseja, koji je krenuo očevim stopama.

Fotografi su ih juče uhvatili na dolaznom terminalu beogradskog aerodroma gde su fotografisani nakon dolaska sa odmora. Maja je bila u fenomenalnoj zelenoj fotografiji, a njen savršen izgled svedoči da je nekada bila u manekenskim vodama…

Foto: Ataimages

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU