in

Ovo je savršena MODNA KOMBINACIJA za prve sunčane dane pred nama (FOTO)

Prelazno vreme predstavlja pravi problem za odabir odevnih komada…

Modni trendseteri takmiče se ko će sa najvećom tačnošću najaviti koji odevni komadi će biti apsolutni hit u sezoni pred nama. U moru odevnih kombinacija, odabrali smo jednu kojom dominiraju pastelne boje i koja praktikuje pravilo slojevitog oblačenja.

Pročitajte još: Fatalan, šarmantan i neverovatno pametan: Da li znate ko je bio prvi BEOGRADSKI PLEJBOJ – Zaveo je tri najlepše Jugoslovenke, pa im slomio srce

Upravo slojevito oblačenje modni trendseteri označavaju kao “crni luk” kombinacije, zbog nekoliko slojeva različite debljine i kombinacije različitih materijala koji se mogu prilagoditi različitim vremenskim uslovima – hladnim jutrima i večerima i visokim dnevnim temperaturama.

Pročitajte još: “Umreću s ožiljkom zbog Danilove nesreće”: Nataša Bekvalac otvorila dušu o BIVŠIM MUŽEVIMA

U ovom slučaju, savršeno za kretanje između spoljašnjih i unutrašnjih lokacija tokom poslednjih zimskih dana. Takođe, ova kombinacija omgućuje da iskoristite stare zimske komade kao unutrašnje slojeve tokom toplijih godišnjih doba i tako bolje iskoristite komade koje već posedujete uz neki novi komad iz novih prolećnih kolekcija.

Pogledajte koji komadi su deo savršene dnevne kombinacije tokom perioda pred nama…


BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU