in

OVNU sledi neprijatan razgovor, BLIZANICI pred raskidom

Dnevni horoskop za 15.jul 2021. godine

Dnevni horoskop za 15 jul nije naklonjen baš svim znakovima. Neki će se naći u ljubavnim problemima, drugi će rešavati poslovne, ali nekoliko znakova uspeće da ostvare dugo očekivane poslovne poduhvate.

Pročitajte još: Ovi znakovi prema HOROSKOPU su operisani od emocija!

OVAN

Ne znate zbog čega ste propustili poslovnu ponudu koja vam je nedavno promakla. U vezi toga vas očekuje razgovor u kome vam neće biti prijatno. Ako spremno podnesete kritiku i ponudite logično opravdanje, posao možda nije izgubljen.

BIK

Ovo je važan dan za vas. Otvara vam se prilika da dovršite sve započete poslove, a predveče očekujte vest u vezi nečega što ste već odavno prestali da iščekujete. Brzo reagujte, u suprotnom bi nešto krupno moglo da vam izmakne.

Vaš današnji horoskop je idealan za uspehe.

BLIZANCI

Partner vas provocira i iskušava, pa vam, u afektu, izleće nešto što ste želeli da prećutite. Sve može kulminirati odlukom od koje strepite. Nalazite se u nezavidnom položaju, ne želite dalje, ali ne biste ni da raskinete.

RAK

Uključite saradnike i napravite plan kolektivnog rada. Uspeh je moguć jedino na takav način. Vaš zajednički rad obavljate sa velikim zadovoqstvom tako da je uspeh izvestan. Pripazite na finansije, očekuje vas neplanirani trošak.

LAV

Dnevni horoskop za danas bi mogao da vam donese probleme u ljubavnom živou.da

Prihvatate se poslova koje su vaši saradnici trebali da završe. Iz nekog razloga, umislili ste da je samo vaša dužnost da se žrtvujete. Trenutnu bolećivost usmerite na ljubavni život, jer voljena osoba je, možda, neutešno usamljena.

DEVICA

Današnji horoskop kaže da je pred vama je dan prepun dinamike. Na ivici ste izdržljivosti. Već izvesno vreme vas muči nešto na poslu, a niste u stanjwu da se tome suprotstavite. Pripazite se, bezazlena situacija vas može navesti da napravite skandal.

VAGA

Vreme je za selekciju. Odbacite nekoliko stvari koje su vam već neko vreme izvor velike brige. Bilo da je reč o ljudskim resursima ili o projektima čeka vas teška odluka restrikcije zbog koje ćete se mnogim ljudima zameriti.

ŠKORPIJA

Mali predah vam mnogo znači. Kratkotrajno punjenje pozitivnom energijom potpomognuto je pažnjom voljene osobe koja vas danas nesebično obasipa. Uživajte u dragocenoj pauzi, trebaće vam mnogo kondicije za obaveze koje predstoje.

STRELAC

Neke porodične obaveze niste ispunili na vreme pa je došao trenutak kada više nema odlaganjaa. Umesto da se ljutite na sebe što ste to sebi dopustili, prionite na posao odmah, a analizu situacije ostavite za neki drugi, povoljniji, dan.

JARAC

U centru pažnje su porodični odnosi, bilo da se radi o vašoj familiji ili vašeg partnera. Požrtvovanost jeste nešto što vas odlikuje, ali, ovog puta niste sigurni da li je vaš angažman neophodan. Radije biste slobodno vreme prespavali.

VODOLIJA

Loši odnosi u vašoj radnoj sredini su postaju nepodnošljivi pa vama ne preostaje ništa drugo do da razmišljate o odlasku. Situacija nije povoljna i svesni ste da biste odlaskom iskomplikovali već nezavidnu finansijsku situaciju.

Pročitajte još: Zašto se razvode horoskopski znakovi? Devica traži čist račun, Ovan poštovanje, a jedan znak je VOJNIK u braku

RIBE

Osećate se kao da ste blokirani, kao da su svi vaši pokušaji da na diplomatski način nešto rešite, onemogućeni. Izbegavajte konflikte sa autoritetima i podršku potražite među mladim saradnicima koji su vam u ovom periodu naklonjeni.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU