in

Oni umeju da uživaju u životu

Oni umeju da uživaju u životu

Bik je zemljani znak i njime vlada planeta ljubavi i novca Venera. To onima koji su rođeni pod ovim znakom daje ogromnu vezu sa senzualnošću i zemaljskim zadovoljstvima.

Kao takvi, mogu da uživaju u luksuzu – pijuckaju fensi koktele, nose prelepu odeću, poznaju najboljeg kuvara u gradu. Malo ljudi može da uživa u luksuzu kao Bik! Međutim, sa tako skupim ukusom, može im biti lako da potroše prekomeran novac ili preteraju u alkoholu.

To što je zemljani horoskopski znak takođe pomaže Biku da ostane prizeman; međutim, postoji rizik da budu previše tvrdoglavi. U najgorem slučaju, Bikovi mogu biti nepomični i zaglavljeni kao stena, jer ukoliko donosu neku odluku ništa neće moći da ih ubedi u suprotno do njihove želje.

Bik će vas dočekati raširenih ruku, nahraniti, napojiti i vrlo rado će vam praviti društvo. Kod njega u kući uvek ima kolača, domaćeg vina i raznih đakonija. Muškarac rođen u ovom znaku je prava dobričina, obično mirne naravi. Veoma voli atmosferu doma i uživa u njemu. Pravi porodičan tip. Ume da bude tvrdoglav, a često i lenj, ali on uvek obezbedi svoju porodicu materijalno.

Bikovi i ljubav

Kad se zaljubi, otkriva ga širok osmeh koji ne skida s lica danima. U stanju je dugo da se udvara, dok ne osvoji ženu koja mu se dopada, a kada je osvoji, bude još srećniji jer on živi za ljubav. Tačno zna šta hoće i šta ga čini srećnim.

Zaljubljuje se i preko stomaka, jer mu je hrana najveća ljubav. Odan, požrtvovan, iskren i jako ljubomoran. Bik ume da bude jako tolerantan i spor, ali ako se naljuti,zapamtićete taj vulkan! Obično su crne kose, očiju i puti, uvek lepih krupnijih zuba i širokog osmeha. Često imaju problem s kilažom, što nije čudno za ovakvog sladokusca.

Žena u znaku Bika

Žena u ovom znaku je uvek ženstvena, nekako uvek sa zanosnim oblinama. Čak i kad je mršava, ona ima telo kao peščani sat. Najlepše žene sveta su rođene u ovom znaku, jer energija Bika u ženskom obliku je prava ženska energija.

Ona nije koketa, ona je zavodnica. Nema muškarca na planeti koji može odoleti njenim čarima.

Čak i kada ima problma sa kilažom, žena Bik pleni i osvaja. Dobra domaćica, kuvarica, majka. Najteže joj pada da bude verna. Uvek lepe oči, osmeh koji pleni, rupica na bradi ili obrazima. Ovaj zemljani znak je najbolji u kulinarstvu, ekonomiji i cvećarstvu. Ako poznajete nekog Bika, učite od njega kako da uživate svim čulima, a ako ste pripadnik ovog znaka, sve već znate i sami.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU