in

Objasnili šta je prava istina

U medijima se u poslednjih nekoliko dana našla priča o tome kako je navodno Đole Đogani uhvaćen u prevari supruge Vesne.

Sada su nakon ovih navoda progovorili Vesna i Dđole Đogani i objasnili šta se zapravo dogodilo.

– To je naša poslovna saradnica koja već 20 godina vodi papire oko naših poslovanja, ona je blizak prijatelj, 50 puta dnevno se čujemo. Mi nismo pali s Marsa, nismo. Žena je kolaterna šteta, ona se zahvalila Đoletu što je odneo njenom bratu televizor. Razgovarale smo, njen suprug je malo već povređen, nije iz javnog sveta, ne razume to. Pitala sam je da li je dobro i da li je sve u redu, da treba da razmišlja o sebi, da se smiri, jer je ovo laž, rekla sam da ne sumnjam da ona ima bilo šta ljubavno sa Đoletom. Rekla mi je da je njen muž ljut, imamo problem veliki, ja kapiram da mu priđem i da mu kažem da to nema nikakve, da ga njegova žena ne vara sa mojim mužem. Svi smo povređeni – rekla je Vesna u emisiji Premijera – Vikend specijal.

Pročitajte još: Da li znate čime se bavi? Jelenu Đoković svi znate, a evo kako izgleda njena sestra! (FOTO)

Nakon Vesninih reči nadovezao se i njen suprug Đole:

– Sve je Vesna rekla, šta drugo da kažem? Ona me je pitala, ja sam rekao da je sve u redu, nema ništa od toga i kraj. Ona ne sumnja u mene. Nema zbog čega da mi daje novu šansu – rekao je Đole.

Objasnio je i da li se čuo sa ženom o kojoj se govori:

– Mi smo se odmah čuli i pitali šta se to dešava. Bilo je tog poljupca iz zahvalnosti, ništa više. Pomogao sam njenom bratu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU