in

Novi presedan u takmičenju, Jelena Karleša strasno poljubila Sašu Popovića u usta (VIDEO)

Jelena Karleuša ponovo je napravila ozbiljan šou, a kako će na ovu situaciju reagovati njen suprug Duško Tošić, ostaje nam da vidimo

U novoj emisiji takmičenja Zvezde Granda, ponovo je došlo do zanimljivih situacija, a Jelena Karleuša ponovo je bila u centru zbivanja.

Pročitajte još: Anastasija Ražnatović pored ARKANA: “Nema ona ništa Cecino, ista je otac” – Zbog OVE slike bukti rat na Instagramu! (FOTO)

Naime, duel Crnogorca Nemanje Petrovića i Bosanca Hanada Džehverovića, potpuno je zapalio publiku u studiju, ali i sam žiri koji je bio na teškim mukama. Izjednačeni kandidati ozbiljno su namučili sve, a onda je Saša Popović odlučio da napravi presedan i oba takmičara pošalje u četvrtfinale.

Polljubac u usta sa Sašom Popovićem

Ovakva njegova odluka izazvala je oduševljenje svih, ali najviše Jelene Karleuše i Marije Šerifović, čiji su kandidati zaista zaslužili prolaz u naredni krug. Popularna diva je u jednom momentu toliko bila srećna da je Sašu Popovića poljubila u usta. Snimak čitave situacije i poljupca možete pogledati u videu na 1:04:00.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU