in

Niko ne sluša kreatore, POSTKOVID moda kaže OVERSIZED i sve stoji svima! (FOTO)

Modni kreatori su najavljivali jake boje, trake, eleganciju, a ulica je rekla; NE!

Mnogi su dobili neki kilogram više tokom korona-izolacije, pa je bilo čudno što su modni kreatori ovog proleća diktirali trake preko golih stomaka, kaiš oko olovka suknje i slične modne trendove. Ulica im je rekla: NE!

Pročitajte još: Famozna crvena haljina Kejt Midlton planula, a taj model stoji svim ženama! (FOTO)

Dva ulična trenda zavladala su planetom: oversized i one size fits all! Šta to znači?

Oversized

Široko i udobno – to je prioritet ženama širom planete. Više niko neće da se oseća sputano! Sve je jedan broj veće – od širokih pantalona i velikih haljina do velikih dukseva i ogromnih, džakastih tašni u koje može da stane sve što vam je potrebno.

Pobednik leta je sve za broj veće!

Pobednik leta je “oversized look”, koji žene ne tera da se razmišlja o tome da li joj se vidi stomak ili su joj butine velike!

One size fits all

Koji je ovo broj? Ovo pitanje se leta 2021. godine ne postavlja. Kupuje se jedan broj koji nose svi! Široke vrećaste pantalone, ogromna džakasta haljina, duks dva broja veći, košulja do dečka ili tate! Ispod ovih, velikih stvari devojke nose pantalonice od prošle godine i top majice, a dame veliku lanenu haljinu upotpuno velikom torbom.

Koji je ovo? Ovo pitanje ne postoji!

Pročitajte još: Bluza bez bretela SKRAĆUJE figuru! NE, ako je ponesete kao i Sofija Vergara (VIDEO)

Nema pravila

Modna pravila 2021. godine su da – nema pravila! Ogroman blejzer čija ramena padaju, svilena bluza, šorc i salonke sa tankom štikom – zašto da ne? Sve je dozvoljeno, jer je ovo leto slobode.Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU