in

“Nerealno da si ovo ti?!” Milan Marić je zbog uloge morao da ima 103 kg: Pogledajte neverovatnu TRANSFORMACIJU

U Holivudu nije retkost da se zbog uloge glumci potpuno transformišu i ekstremno variraju u kilaži. Međutim kod nas to nije bio čest slučaj, sve dok mladi glumac Milan Marić nije rešio da prihvati ulogu ruskog pisca Sergeja Dovlatova u filmu “Dovlatov”.

Te 2018. godine je naučio ruski jezik za tri meseca, ali se i ugojio čak 30 kila. Ta uloga donela mu je brojna priznanja na internacionalnoj filmskoj sceni, ali on tu nije stao.


U jednom od intervjua Milan je priznao da da bi se ponovo odlučio na isti potez. Međutim, sada za novu i ozbiljniju transformaciju čeka neku jako inspirativnu ulogu.

– Bio sam toliko uzbuđen kada sam dobio ulogu u filmu “Dovlatov” da mi ništa nije bilo teško. 

Dobio sam prvu glavnu ulogu na filmu, u stranoj zemlji i sa jednim velikim rediteljem. Meni to nije bilo traumatično iskustvo. Ne smatram da mi je uništilo život, već da je zanimljivo fizički se transformisati zarad uloge i naučiti strani jezik – rekao je svojevremeno Marić za domaće medije i dodao kroz osmeh:

– Sada kad bi mi neko ponudio ulogu kao u “Dovlatovu” i tražio da se ugojim i 40 kilograma, a da naučim italijanski jezik, pitao bih samo koliko imam nedelja za to.

Kolika je razlika u njegovom izgledu glumac je podelio sam jednom prilikom na svom Tviteru. Pratioci su ostali šokirani kada su videli slike kada je imao 103 kilograma.

“Gospode ne ličiš na sebe”, “Nerealno je da si ovo ti”, “Svaka čast care, to se zove želja trud i posvećenost”, “Ne bih te prepoznala na ulici da sam te srela kad si imao 100 kila”, bili su samo neki od komentara na Milanovu transformaciju.