in

“Nenad je taj koji me vraća u realnost”: Nataša Ninković o odnosu sa mužem i sinovima

“Nenad je taj koji me vraća u realnost”: Nataša Ninković o odnosu sa mužem i sinovima

Srpska pozorišna, filmska i televizijska glumica Nataša Ninković nedavno je proslavila svoj 50. rođendan u krugu porodice i prijatelja. Tokom pet decenija života izgradila je bogatu profesionalnu karijeru, ali i ostala posvećena svojoj porodici i posebno svojim sinovima. Iako ne voli previše da eksponira svoj privatan život, dobro poznato da je više od dve decenije udata za biznismena Nenada Šarenca, sa kojim je dobila blizance Luku i Matiju.

Luka i Mateja, iako zasigurno ponosni na poznatu i talentovanu majku, nikada nisu želeli da budu deo javnog sveta. Oni su nakon punoletstva rešili da se presele u Ameriku, gde su nastavili školovanje.

Pročitajte još: Jelena Gavrilović uskoro staje na “LUDI KAMEN”: Glumica otkrila ko će joj pevati na svadbi


Svesna sam svih svojih mana, ali isto tako sam svesna i svih svojih dobrih strana. To je valjda zrelost i dobro se nosim s tim. Još uvek imam delove u kojima sam nesigurna, kao recimo kuvanje, gde mi deca kažu molim te jednom spremi jelo i reci to je to, a ne svaki put jao samo sam ovo zaboravila, možda sam malo ranije izvadila jelo iz rerne – otkrila je jednom prilikom u emisiji “Balkanskom ulicom”, pa dodala:

Srećna sam jer su mi usklađene želje i mogućnosti. Bilo je trenutaka kad to nije bio slučaj i stalno sam bila nečega željna, te moram još ovo, stalno nešto mi fali, ali sad imam neku ravnotežu. I sad mi se desi da se nekad izgubim, ali je Nenad taj koji me uvek povrati u realnost. Njemu više radi racio nego meni i tada me bukvalno podseti na neke stvari i otvori mi oči. Obično mi kaže okreni se oko sebe i pogledaj neke stvari, treba sve da sagledaš, i onda se saberem i kažem da, u pravu si.

Pročitajte još: KRALJICA ELIZABETA je imala osobu zaduženu da joj RAZGAZI CIPELE: Upoznajte ko je bio na ovoj bitnoj funkciji! (FOTO)

Postigla je uspeh kakvom se nije nadala kad je bila mlađa:

Dosta sam pisala dnevnike ranije i skoro sam ih našla i iznenadila se šta sam pisala. Tu su sve bili moji snovi i shvatila sam da sve što je mlada Nataša tada želela ja sam ostvarila i otišla i dalje od toga. Kad sam to videla, rekla sam sebi: kad budeš u nekoj krizi ili misliš da ti nešto fali, ovoga ćeš se setiti. U mladosti sam često bila buntovna, bila sam borac i to nije bilo lako za moje roditelje. Bilo mi je sve to teskobno i tesno, Beograd mi je bio mali, a ne Trebinje. I danas se suštinski ne razlikujem previše, ali se osećam ispunjeno i ostvareno – prepričava glumica.


Ceo život sam bila preosetljiva i nisam znala time da vladam. Mama me je zvala Kalimero, u smislu da sam samo plakala kad god me nešto povredi. I dan-danas sam ranjiva, samo što sam u poslednjih nekoliko godina naučila da se s tim nosim i sebi dajem dan ili dva da se s tim izborim. Ranije je to trajalo duže, ali sada ako me neko razočara, moram to da raščistim, ne mogu to napola. Onda kažem sebi, je l’ to tako – jeste, onda idem dalje.

Nataša je jednom prilikom priznala da joj je bilo teško kada je trebalo da se presele, a za njihov odlazak se, kako je ispričala, pripremala dve godine sa psihologom:

Pripremala sam se dve godine za to kod psihologa, sada mi je lakše jer Matija pravi godinu dana pauze od života u Americi, pa je ponovo s nama kod kuće. Kada je prvi put otišao, nisam mnogo ulazila u njegovu sobu jer mi je bilo teško – ispričala je svojevremeno za medije:

Volim da idem kod psihologa, inače sam od onih majki da čim osetim da nešto možda nije dobro odmah dižem alarm. Da li da idemo zajedno ili pojedinačno, sve odmah stavljam na kant i odmah to raščistim. Nisam ni ja uvek spremna za raščišćavanje, pa sačekam malo, pitam ih jeste li za to ili ne, pa ako nisu, onda odem u njihovo ime i pitam koji bi potez trebalo da napravim. Možda to i nije uvek najbolje rešenje, ali ja to tako volim i smatram da je najbolje da pitam. Znam da sebi napravim ugođaj.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU