in

NEĆETE VEROVATI SVOJIM OČIMA! Ovaj momak je dvojnik Breda Pita, a evo zbog čega nema devojku (FOTO)

Nije lako biti dvojnik Breda Pita.

Nejtan Mids je osoba u koju su pogledi konstantno upereni – izgleda kao Bred Pit. Ne zato što je dobar frajer, već zato što liči na holivudskog zavodnika.

Ovaj 35-godišnjak dospeo je na svetske naslovne strane prošle godine, kada je otkrio da je bio primoran da ukloni svoje naloge na društvenim mrežama jer su ga uhodile žene koje su bile opsednute Bredom Pitom. Nejtan Mids ističe da ga nepoznati ljudi često zaustavljaju i da ne mogu da poveruju kada shvate da on zapravo nije holivudska zvezda.


Uprkos tome što je ovaj samohrani tata uklonio svoje profile na mrežama, on i dalje ima stotine žena koje mu šalju poruke, nadajući se sastanku sa njim, pa čak i udaji. Izgleda da sličnost zemljoradnika sa Bredom Pitom nije jedina stvar koja stoji na njegovom putu ljubavi.

Pročitajte još: Nije se okupao 67 godina: Doktori su posetili “NAJPRLJAVIJEG” ČOVEKA na svetu i ostalu U ČUDU (FOTO/VIDEO)

Otkako je ponovo počeo da izlazi, Nejtan tvrdi da je nekoliko žena sa kojima je izlazio ljubomorno na vreme koje on provodi sa svojim ćerkama.


“U početku im je dobro da provedem vikend sa njima, ali onda to polako počinje da postaje problem. Nisam od onih koji “šaraju” okolo i zaista ne volim avanture za jednu noć. Imam dve ćerke i naučen sam da poštujem žene. Kada neka od žena sa kojom sam izlazio, poželi da provedemo više vremena zajedno, na primer, da otputujemo, kažem im da ne mogu”, ističe ovaj “klon” Breda Pita.


“Tokom nedelje mogu da se viđam sa devojkom, ali vikend je za moje ćerke. Jednostavno nije fer nastaviti sa nekim ako ne mogu da mu dam ono što želi. Rastao sam se od njihove mame pre tri i po godine, tako da je to jedini put da sam s njima. Svake subote se budim da odem po njih i vratim ih u nedelju uveče. Moram to da iskoristim jer će doći vreme kada će želeti da se druže sa svojim prijateljima i neće imati vremena za svog tatu”, ističe Nejtan.


Osim toga, Nejtan je prošle godine rekao da ne želi da se skrasi jer su mu ćerke prioritet.

“Ne tražim ljubav i ne želim da se smirim jer su moje ćerke moj svet. Ne treba mi Anđelina”, rekao je ovaj 35-godišnjak.

(Mondo)

BONUS VIDEO: