in

Nataša Bekvalac se našla pred najtežim zadatkom za jednu majku

Nataša Bekvalac se našla pred najtežim zadatkom za jednu majku

Izazovi koji su je zadesili kao roditelja tinejdžerke nisu ni malo laki i jednostvani

Ćerka Nataše Bekvalac i Dače Ikodinovića u martu je napunila 15 godina. U tom uzrastu mnogi upoznaju svoje prve ljubavi, pa to iskustvo nije zaobišlo ni Hanu. 

Prelepa Hana je veoma popularna na društvenim mrežama, pa je nedavno objavila sliku sa svojom simpatijom. Nataša je jednom prilikom rekla kako se trudi da bude što bolji roditelj i da ne pokušava da izigrava drugaricu svojim ćerkama, već da ih vaspita u skladu sa svojim moralnim načelima, kao i da doza strogoće mora da postoji.

Pročitajte još: Šta znači BEKUTA u umetničkom imenu pevačice? Nećete ni pretpostaviti šta predstavlja ova neobična reč

Šro se tiče Hanine simpatije i njenog mišljenja o tome, pevačica kaže da zna za ćerkinu simpatiju i da se nosi sa svim izazovima koje ovaj period donosi.

– Ja znam za njenu simpatiju i jako su slatki. Ja sam mama jedne šesnaestogodišnjakinje i nosim se sa svim nedaćama i lepim stvarima koje tinejdžerski period nosi – rekla je pevačica u intervjuu za Republiku.

Na pitanje da li joj je dala neki savet, ona je rekla da nije jer je ovo najosetljiviji period odrastanja u kome mislimo da smo najpameniji, bez obzira na savete koje dobijamo od drugih.

– Verujte, nema tu saveta. Kada devojčice imaju 16 godina, uloga majke je da amortizuje sve stvari koje se dešavaju i da bude podrška.To su jako osetljive godine, svi smo mi bili u tim godinama što često zaboravimo. Ja kada sam bila u tom periodu prevrtala sam očima kad pogledam roditelje, moja još uvek ne prevrće na mene, mada nije isključeno ni to kada ne gledam- iskrena je bila pevačica. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU