in

Najbolji saveti za uklanjanje NEPRIJATNIH MIRISA IZ VAŠEG DOMA i postizanje SVEŽINE BEZ OSVEŽIVAČA

Stručnjaci nas savetuju kako da se zauvek rešite neprijatnih mirisa u svom domu.

Bez svake sumnje, svi želimo da naši domovi mirišu lepo i osvežavajuće – prijatni mirisi povezuju se sa  čistoćom, harmonijom i opuštenošću. Mirisi nas asociraju na druge ljude i stvari, zato je važno da gosti koji dođu kod nas požele ponovo da nas posete i osete svežinu. Stručnjaci nam otkrivaju kako to da postignemo.

1. Redovno pražnjenje kanti za smeće

Osim toga što je važno da redovno praznite kantu za smeće, vodite računa o uklanjanju svih ostataka hrane i cigareta jer ostavljaju mirise koji se zadržavaju u vazduhu. Preporučuje se periodično pranje detrdžentom kante za otpatke i dezinfekcija iste.

Pročitajte još: UKLONITE KAMENAC NA NAJJEDNOSTAVNIJI NAČIN: Potrebni su vam samo GREJPFRUT I SO

2. Proveravajte frižidere

Otvorite frižider i pregledajte stvari kojima je istekao rok trajanja. Iznenadićete se kada vidite da je mnogim namirnicama istekao rok trajanja, samo niste imali vremena ili niste obraćali pažnju i sklonili te namirnice!

3. Redovno čistite glatke površine vašeg doma

Tepisi, čaršavi, tkanine jesu  materijali koji više od ostalih upijaju neprijatne mirise. Redovno održavajte higijenu ovih površina. Savet: pre nego što obrišete tepihe, dodajte sodu-bikarbonu.

Pročitajte još: Ne ostavlja mrlje i masne fleke: Ovo sredstvo je idealno za čišćenje STAKLENIH POVRŠINA

4. Napravite sami svoj osveživač

Možete i sami napraviti osveživač tako što ćete pomešati 1/4 šolje belog sirćeta, pola šolje alkohola, kašičicu kukuruznog brašna i 20 kapi Vašeg omiljenog eteričnog ulja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU