in

Najbolje domaćice su žene rođene u ovim horoskopskim znakovima!

Pored žena rođenih u ovim horoskopskim znakovima sigurno nećete ostati gladni. One su uvek spremne da svoje goste iznenade vrhunskim poslasticama.

Rak

Žena rođena u ovom horoskopskom znaku se najbolje oseća u krugu porodice. Prema tome, za nju je najvažnije da udovolji svom partneru, a pod tim se pre svega podrazumeva to da on nikada neće biti nezadovoljan receptima njene kuhinje. Žene rakovi su poznate i kao brižne majke i sve će učiniti da usreće svoje mališane.

Pročitajte još: NEDELJNI HOROSKOP: Lav dobija novac, Blizanci posao, a Ovan neka “nakrivi kapu”

Devica

Žena Devica voli da sve bude “pod konac“, pa je njihova kuhinja besprekorna. Kako bi sprečile eventualnu kulinarsku katastrofu, partnera će poslati da završava druge obaveze van kuće. Brigu o kući i kuvanje ostavlja isključivo za sebe.

Peočitajte još: Retrogradni Merkur i pomračenje Sunca: Horoskop od 10. juna donosi paklenu kombinaciju

Lav

Lavica je veoma ambiciozna kada se nađe u ulozi domaćice i kreiraće kućni jelovnik pun unikatnih i luksuznih sastojka i obroka. Takođe, ona voli da bude u pravu i da uzme stvar u svoje ruke pa je idealna životna saputnica za muškarce koji su neodlučni po pitanju hrane.Ukoliko imate devojku ili suprugu Lavicu, uvek imate i plan šta će se spremati za sledeći nedeljni ručak!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU