in

Mnogi kažu da Biljana NEVEROVATNO LIČI na pevačicu (FOTO)

Niko kao sestra. Tanja i Biljana se uvek drže zajedno.

Pevačica Tanja Savić ne krije da joj je rođena sestra Biljana najveći oslonac i podrška, iako se ne često ne pojavljuju zajedno.

Biljana je izabrala miran život, daleko od javnosti, a odnedavno i živi sa Tanjom i njenom decom u Smederevu. Pevačica je sa sestrom objavila snimak na društvenim mrežama, a mnogi su odmah prokomentarisali koliko njih dve liče.


“Moja sreća, moja radost. Moj najveći oslonac”, napisala je Tanja jednom prilikom uz fotografiju na kojoj se grli sa sestrom.

Pročitajte još: Dara Bubamara postala HIT na Internetu! Fotografijom potpuno ZBUNILA fanove (FOTO)


Podsetimo, Tanja je nedavno priznala da je upravo u Biljaninom zagrljaju dočekala Novu godinu, ali i da je tom prilikom bilo suza.


“Plakala sam u zagrljaju sestre u ponoć jer sam se setila kako smo dočekale prošlu godinu u mom stanu same. Tada deca nisu bila sa mnom i bilo mi je jako teško. Ovog puta sam plakala od sreće što sam to ostavila iza sebe, a ponovo smo zajedno svi sada. Samo da smo živi i zdravi sve će polako doći. Prethodna godina me je naučila da čovek treba da ima kontakt sa lošim ljudima da bismo videli ko smo zapravo mi. Ne možemo da spoznamo sebe ako nas neko ne zgazi. Tek onda, ako se posle toga dignemo, znamo ko smo. Ja sam nekako mnogo toga lepog izvukla iz svega što mi se dogodilo”, rekla je Tanja tom prilikom.

BONUS VIDEO: