in

Mladence POKRALA DEVERUŠA! Detalji lopovluka na svadbenom veselju kod Knića ostaviće vas BEZ TEKSTA! Policija pratila 2 traga

Policija iz Knića uhapsila je lopove koji su krajem juna iz kuće D. M. u selu Borač ukrali 23.000 evra dok je trajalo svadbeno veselje!

Krađu je prema nezvaničnim informacijama u sekundi osmislila i organizovala mladina drugarica. Kako bi obezbedila sebi alibi, ostala je uz mladu i mladoženju, a u pljačku je navodno poslala svog dobrog prijatelja.

Krađu otkrio mladoženjin otac!

Slučaj je otkriven kad se mladoženjin otac sa slavlja vratio kući po novac za troškove svadbe. Ostao je u šoku kad je shvatio da su nestale pare, ali i sve koverte koje su mladenci dobili na poklon. Ponadao se da je neko od ukućana pare sklonio na drugo mesto, ali nakon što je proverio, više nije bilo sumnje da su pokradeni. Sve ukupno lopov je odneo 23.000 evra!

D. M. je istog trenutka o krađi obavestio policiju, a inspektorima koji su odmah izašli na mesto krađe odmah je bilo jasno da je umešan “neko iznutra”.

– Istraga je pokazala da nije bilo obijanja. Sav novac se nalazio u jednoj prostoriji i lopov je tačno znao gde jer nije bilo nakakve premetačine po drugim prostorijama – kaže izvor iz istrage.

Policija uzela otiske ukućanima

Policija je uzela otiske i obavila razgovor sa ukućanima. Pitali su ih ko je sve ulazio u sobu i ko je sve znao da je u njoj novac.

– Tada su saznali da se upravo u toj sobi presvlačila mladina drugarica i to dok su koverte bile na stolu. Međutim, ukućani su tvrdili da su posle nje ulazili u sobu i koverte s novcem sklonili sa stola na drugo mesto. Takođe su rekli da je sve vreme bila na veselju, a na pitanje kako se ponašala, odgovorili su da je bila jedna od najveselijiih – priča izvor iz istrage.

Policija pratila DVA traga

Policija je istovremeno saznala i da je jedan automobil viđen u blizini kuće. U tom trenutku imali su dva traga koja su rešili da isprate. Dok su uzimali izjavu od mladine drugarice priveden je mladić čiji je auto viđen ispred kuće. Tada je klupko počelo da se odmotava.

– Utvrđeno je da je mladina drugarica po ulasku u sobu da se presvuče primetila gde se ostavljaju koverte sa novcem i odmah skovala plan. Ostavila je otvoren prozor i poslala poruku svom prijatelju uz instrukcije. Dok je bila na venčanju, igrala i slikala se sa mladencima kako bi sebi obezbedila alibi, a on je ukrao pare. Tek nekoliko dana kasnije su se našli kako bi podelili novac – dodao je izvor iz istrage.