in

Mlada pevačica podelila je POTRESNU poruku na TikToku (VIDEO)

Mlada pevačica podelila je POTRESNU poruku na TikToku (VIDEO)

Arijana Grande(29) se neko vreme nije pojavljivala u javnosti, a onda kada je to konačno uradila, svi su ostali šokirani njenom drastičnom promenom. Pevačica je vidno smršala, pa je to zabrinulo mnoge njene fanove i celokupnu javnost.

Pogođena komentarima da izgleda ”bolesno”, sada je rešila da se oglasi tim povodom na TikToku:

Ona je podelila da su ljudi počeli da ”upoređuju njeno trenutno telo” sa ”najnezdravijom verzijom njenog tela” iz prošlosti.

– Pila sam mnogo antidepresiva,a uz to pila i alkohol, jela loše i bila na najnižoj tački svog života, kada sam izgledala onako za šta smatrate zdravim, ali to u stvari nije bilo moje zdravo, rekla je ona.

@arianagrande


♬ original sound – arianagrande

 


– Znam da to ne treba da objašnjavam, ali osećam da će možda otvorenost i neka vrsta ranjivosti ovde značiti, 

da bi nešto dobro moglo proizaći iz toga. Ne znam, ali to je prva stvar- zdravo može izgledati drugačije.

Ona je još dodala da: ”Nikada ne znate kroz šta neko prolazi. Iako dolazite sa mesta ljubavi i brige, ta osoba možda radi na tome, ili ima sistem podrške koji radi sa njima. Nikada ne znate. Budite nežni jedni prema drugim i sa sobom”.

Grande je poslednjih godina govorila o svom mentalnom zdravlju. Nakon Mančestera, tokom njenog koncerta u maju 2017. u kom je u bombaškom napadu pogunulo 22 ljudi, pevačica je govorila o borbi sa anksioznošću.

Ona je jednom prilikom pričala o post-traumatskom stresu nakon ovog incidenta:

– Znam da su sve porodice i moji fanovi, i svi prisutni doživeli veliku količinu stresa. Moja anksioznost ima anksioznost…oduvek sam je imala. Nikada nisam pričala o tome jer sam mislila da je svi imaju, ali kada idem kući sa turneje, mislim da je gore nego ikada.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU